Član
na ovom satu samo kazaljke u plavo, i osvjetljenje kazaljki u plavo, to je toPozz. Ako može detalja šta si uradio ovde oko sata. Da li samo diode ili još neke detalje?
na ovom satu samo kazaljke u plavo, i osvjetljenje kazaljki u plavo, to je toPozz. Ako može detalja šta si uradio ovde oko sata. Da li samo diode ili još neke detalje?
Ovo kod mene je sat od golfa 6, tako da nista vise nisam dirao.. ne znam kako bi se to moglo promijenitA ovaj board? Je li dovoljno zamijenit led diode ili?
Kod mene u Peugeotu ona bijela gotivna instrument tabla ali ovaj board u sredini monocolor iz pamtivijeka, u narandzastoj boji :/
A ovaj board? Je li dovoljno zamijenit led diode ili?
Kod mene u Peugeotu ona bijela gotivna instrument tabla ali ovaj board u sredini monocolor iz pamtivijeka, u narandzastoj boji :/
Bio sam stavio bijele diode. Katastrofa izgledalo, pa sam stavio zelene, pa zatim plave. I na kraju crvene opet. Kod mene je crvena podloga narandžasta slova, zato što je ta plastika koja je nekako napravljena da ima neke pruge po dužini narandžaste boje.HirurGe mozes li ovdje postati sliku trenutnog boarda? Da vidim kako to izgleda sad?
heeh jbga lakirane su neki danTvoj zimski setup kao neciji ljetni..fin je i ovako jesi razmisljao o farbanju felgi ovih ili da ostane ovako kultura..
Hvala drugNisam vjerovao da cu ovo ikada napisati ali GOLF je prejeben, neeeema dalje, svaka cast