fi 101 mm,Tip top! koji fi auspuha??
Mašala je li i na r32 toliko? ima u Mostaru neki plavi, prdara ga zovem mora to bosanac malo doradit, nije fabrički dobar zvuk xdfi 101 mm,
fabricki je manji, ma samo lonac skinuti mada na pravom R32 nema potrebe nista dirati, zvuk je perverzijaMašala je li i na r32 toliko? ima u Mostaru neki plavi, prdara ga zovem mora to bosanac malo doradit, nije fabrički dobar zvuk xd
jebacki je i na tvom neki dan sam te opazio,nekakv specifican zvuk ima,mogao bi baciti jedan video ovdje..fabricki je manji, ma samo lonac skinuti mada na pravom R32 nema potrebe nista dirati, zvuk je perverzija
hehe hvala, ovaj zvuk je ispao neplanski al et, jbga nije los za 1.9 TDI, svi misle nesto bijesno dok ne baci dim hehehjebacki je i na tvom neki dan sam te opazio,nekakv specifican zvuk ima,mogao bi baciti jedan video ovdje..
hvala drug, pozzPetica je vrh !!
dogovorit cemo se, dok ovi budu gotoviDaj da dogovorimo nesto za te stopove svasta ti umijes haha
Samo kad otkljucas auto ili kad otvoris vrata, a ne znam moze li se iskodirati na mk4 ili se mora spojiti na unutrasnje osvjetljenjeGolf ti je do jaja . Nego vidim ugradio si ta svjetla na retrovizore . Jel se to moze na golfa 4 ugraditi i jel ti svjetli u voznji ili samo kad otključas auto ?
Samo kad otkljucas auto ili kad otvoris vrata, a ne znam moze li se iskodirati na mk4 ili se mora spojiti na unutrasnje osvjetljenje
Nece nikakve greske biti,Spojio bi ja to na one sijalice u vratima, i kad otvorim auto da svjetli , samo ne znam hoce li kakve greške ocitavati