ESP SE MOŽE ISKLJUČITI!!! ne znam odkud ste navalili da ne može, može i to 100% govorim iz iskustva, samo je razlika kod ovih zaj*anijih VW/audi se gasi u dva nivoa, dok npr na mom golfu ga ugasiš jednim dodirom ESP tipke, isto tako i na petici GTI i ugasi se skroz, kod ovih malo jačih modela, npr imao sam priliku to vidjeti u audiju RS4 dodirom tipke gasi se ASR (koji je u sklopu ESP-a) a ako zadržite tipku onda se potpuno ugasi ESP,
dalje 5,5 sec jeste ubrzanje R-a ali sa DSG-om, na ovom testu je manuelac zato je 5,7 ubrzanje
što se tiče izbora, pa oba auta su odlična, ford ima strašan motor, petak turbo malo veča kubikaža, sigurno je fenomenalan za auto ove klase, ali i VW-ov bi turbo nije za baciti, a i manje troši (ako je to važno uopšte)
problem focusa je sigurno pogon, ja sam imao priliku voziti GTI MK5 koji je čipovan na 250 ks i takođe ima blokirajuči diferencijal, ali đaba to sve, on opet šlajdra sa oba točka ko blentav, dok 4x4 to prenosi bez problema,
izgled je stvar ukusa, to ne moramo komentarisati ovaj put, ali zbog gore navedenog moj glas ide golfu