VW Golf Plus

VW Golf Plus

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
01.jpg


Iako je novi Golf VI tek počeo pristizati na većinu europskih tržišta, već je otkriven izgled jedne od njegovih dodatnih karoserijskih izvedbi. Radi se o već poznatom Golfu Plus


Novi Glof Plus će se na tržištu naći početkom sljedeće godine, a predstavljenje se očekuje na bolonjskom auto salonu, koji svoja vrata otvara 5. ovog mjeseca. Za preuranjeno otkrivanje konačnog izgelda je odgovoran nizozemski AutoTelegraaf koji se domogao brošure i djelomično ju objavio na svojim stranicama.

Koliko na priloženoj slici možemo vidjeti ovaj će model preuzeti tijelo od svog prethodnika, a lice od nove, šeste generacije Golfa. Drugim riječima, radi se o tek estetskim promjenama prednjeg kraja koje imaju svrhu učiniti novi Plus dijelom nove Golf obitelji. Tako novost čine novi prednji i stražnji branici, svjetla, maska motora, modificirani završeci ispušnih cijevi i sl. Tu su i nove boje te prošireni izbor materijala u unutrašnjosti.

Praktičnost ovog automobila je svakako jedna od važnijih stavki kojom će se voditi njegovi budući kupci pa recimo kako obujam prtljažnog prostora doseže brojku od preko 1.400 litara kada su stražnja sjedala spuštena, a također bit će moguće mijenjati visinu podnice prtljažnika. Motorizacija će više manje odgovarati onoj u standardnom Golfu odnosno ulazni model će pokretati 1,4-litreni benzinac snage 75 KS dok će vrh ponude činiti dvostruko snažniji 2.0 TFSI. Motori će biti upareni sa 6-stupanjskim ručnim te 7-stupanjskim DSG mjenjačem kao dijelom dodatne opreme.
 
Član
ma meni vala isti:icon_question:
ne kontam filozofiju,urade malo veci facelift i odmah novi model:icon_question::icon_question:
kad pogledas razliku izmedju starijih generacija,stvarno je vidljiva,a sad manje-vise isto...golf,pa sad i golf plus:icon_question:
 
dosadan dizajn koji se nastoji osloniti na veoma svjez i zanimljiv dizajn scirocco-a. i opet, kad bi mi neko rekao proberi sebi vozilo u ovoj klasi ja bi se odlucio na daleko interesantniji i karakterom puniji Ford C-max.
 
Član
Koliko ja znam, Golf Plus nije novi Golf. Opet, premala je razlika između Golfa V i VI, s tim da mogu reći da se meni osobno čak više sviđa Golf V i nekako ima puno bolju osobnost od Golfa VI, tako da su se malo izgubili u VW-u pri dizajniranju novog Golfa (moje skromno mišljenje).
A Golf Plus Vi je po meni ista priča kao Golf Plus V, malo dodali 10cm u visinu i to je cijela priča...
 
Član
bas sam juce u sarajevu vidio golf 6,nikakva veca promjena,naprijed isti,sa strane malo zategnut ali sve u svemu isto auto..
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top