VV-Driver je napisao(la):Samo ti druze udri po svom ukusu, jer mi svi pametujemo a nemam svoje auto predstavljeno
Meni se fkt ovo svidja, jer mi je malo dosadilo, spusti zatamni bbs i to ovo je nesto izemdju i ispast ce super bar meni )))
I samo jedna mala konstatacija, covjek konstanto pise da su radovi u toku, nedate mu disati, cekajmo da zavrsi, a ne 2 stranice pisanja ovo clean, ovo ono
Ima oglas gdje prodaje gepek i jos par stvari, sigurno hoce da vrati originalnu, al ko danas moze uzeti sve novo pa svoje prodavati tek,,, samo ti nastavi polako i cistog obraza, a ne praviti auto s tudji leđa
sretno !
MeBeSad je napisao(la):VV-Driver je napisao(la):Samo ti druze udri po svom ukusu, jer mi svi pametujemo a nemam svoje auto predstavljeno
Meni se fkt ovo svidja, jer mi je malo dosadilo, spusti zatamni bbs i to ovo je nesto izemdju i ispast ce super bar meni )))
I samo jedna mala konstatacija, covjek konstanto pise da su radovi u toku, nedate mu disati, cekajmo da zavrsi, a ne 2 stranice pisanja ovo clean, ovo ono
Ima oglas gdje prodaje gepek i jos par stvari, sigurno hoce da vrati originalnu, al ko danas moze uzeti sve novo pa svoje prodavati tek,,, samo ti nastavi polako i cistog obraza, a ne praviti auto s tudji leđa
sretno !
Slažem se s tobom, al covjek prodaje gepek da bi vratio standardni, kaze da ce skinuti brisac cim zima prodje, samo nemoze sve stici sam a vjerovatno ni financijski,,, tako da treba procitati prvo sta je reko odraditi pa davati savjete i prijedloge,,,
Forum i jeste za takve stvari da se neko uputi na pravi put, da neko da kritiku, savjet itd itd....meni je iskreno sad golf 100 puta bolji nego sto je bio i mozda je trebao odmah na pocetku imati viziju ovog i da slusa savjete...pa nebi morao 5 puta da radi branik i da iskreno bezveze baca pare, trosi vrijeme...da bi na ovo sad dosao...
B.M - Floyd je napisao(la):Mislim da bi trebao vratiti znak na gepek ne ide mi clean na ovo sve što radiš nekako
bucky_mb@yahoo je napisao(la):Bice sta bude znakovi se ne vracaju haubau cu najvjerovatnije
jos vise modifikovati, poravnati sa karambolkom, tj da prati karambolku
Uploaded with ImageShack.us
jel planiraš nešto ovako izvesti na gepekom i cjelokupnim izgledom s'guza :icon_question:
samo polako, vjerujem da ce doci sve na svoje,samo vremena, strpljenja i naravno novaca, pogotovo u danasnje vrijeme :icon_confused:
Sto se mene tiče, vidio sam par četvorki u predhodnim postovima, crvena, crna, ova gore navedena...po meni mozda bi bilo ljepše sa znakom i bez brisača (i rore malo uvući možda, ali koliko vidim reče da ima još štimanja pa cemo vidjeti ), nzm koji stil furas mada nije ni bitno, bitno je da se tebi svidja i da ti je milina u njega pogledati