Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hoce li druze ici rore tj izduvi u karambolke, bolje da objasnim hoce li biti dva nastavka kako bi i trebalo na ovom braniku :icon_question::icon_question:
i pohvala jedna da tako nastavis, bice ovo zlo :icon_twisted::icon_twisted:
meni se sviđa,samo mi neobican ovako na celicnim,bas na ovaj body mu fale 18 i malo da upadne
mnogo vise mi se sviđa nego prije,svaka cast na volji i trudu
CoL3 i meni je bar duplo bolji golfers sa ovim
karambolkama nego proslim, malo po malo utezemo
i ispravljamo nedostatke, planova imam jos mnogo,
redom pa polako.
biti ce to pravo dobar golf,vidim dobro radite
ja ako kada imao love,mada to nece biti brzo uzeo bi onaj branik pa vama donjeo na tretman
nesto gledam ovu sliku,malo mi se ovaj dio istice pa reko lafo fazon bugattia
:icon_cry:http://www.zaslike.com/files/hks3pfz5o022a5gfsl56.jpg
ma z nam,nego iz zezancije napravio nekako me vuklo ali ide golf u pravo dobrom smjeru,sto zadnji sto prednji kraj,ovaj fazon branika mi se sviđa na ovakvim autima,cak sam se nesto mislio na volva da vidim moze li se sta iskemijati
kako izgleda dobro ovo matirano gdje je branik ja bi ga citavog odradio u matt..a kako gledam tvog golfaca nekako mu bijela al bas sav bijel da bude prejebeno dobro stajala sa malo crnih dodataka..
soffa, za prvo se ne slazem jer ne volim mat, kad bi se uradio sav žne sumnjam da bi bilo zanimljivo,
ali ja vjerujem samo u sjaj,, drugi prijedlog podrzavam u potpunosti