Dobro pitanje...Micky je napisao(la):Druze kad si ti ovo auto kupio???
bucky_mb@yahoo je napisao(la):auto sam kupio u novembru prošle godine. stanje je bilo kritično
morao sam uraditi redovan servis, registraciju,nove gume, zadnje
opruge, sijalice. sve to me izašlo 16 400 km tako da trenutno nisam bio u mogućnosti da nešto više mijenjam sem podmetača za noge, ručice i kože mjenjača, prave promjene tek slijede a do tada moram zamjeniti kinetičke zglobove i disk pločice.
kod mene je sigurnost na prvom mjestu, pa onda šminka za druge ne znam ali smatram da je ful tehnički ispravno auto prava osnova za dalje prerade.
zadovoljan sam konkretno autom a i onim što je na njemu urađeno.
enterijer mi je na prvom mjestu što se daljih prerada tiče, a za ostalo
ima vremena ali ne baš i para.
Mrva je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):auto sam kupio u novembru prošle godine. stanje je bilo kritično
morao sam uraditi redovan servis, registraciju,nove gume, zadnje
opruge, sijalice. sve to me izašlo 16 400 km tako da trenutno nisam bio u mogućnosti da nešto više mijenjam sem podmetača za noge, ručice i kože mjenjača, prave promjene tek slijede a do tada moram zamjeniti kinetičke zglobove i disk pločice.
kod mene je sigurnost na prvom mjestu, pa onda šminka za druge ne znam ali smatram da je ful tehnički ispravno auto prava osnova za dalje prerade.
zadovoljan sam konkretno autom a i onim što je na njemu urađeno.
enterijer mi je na prvom mjestu što se daljih prerada tiče, a za ostalo
ima vremena ali ne baš i para.
to ti vjerujem. Ako se nevaram neki momak turcin ga je vozao prije tebe, mali je uhljub pravi :icon_evil:
Ako ga uspijes vratiti u njegovo pravo stanje.. bice pravo zlo
Javim ti kroz dan-dva sta je na motoru tacno radjeno da znas
Sboy je napisao(la):koje su performanse tog gti-ja, ks? nm? 0-100 ? imas li video fajlova ikakvih..
GTI 16V je napisao(la):jest ako nećeš da drugi vide da si početnik, šala.
prao auto pa reko da i naljepnicu očistim i tako mi
ostane na zadnjem točku, mada se ja ne bih bunio
da ostane tu a ne pored štopki gdje joj je pravo mjesto.
Mrva je napisao(la):Mi smo rodjaci ustvari, samo sto smo odrasli zajedno, ko braca smo! Samo sto sad Ado zivi u SWE. Prodao ga prije god i pol nekom klincu koji je studirao u Sarajevu... mislim da je neki turcin u pitanju. Mali je i sjebao to auto, licno sam stajao na semaforu sa klincom umalo me nije udario.. nije znao upraviti pravo kako treba. Micky sa foruma je bio samnom i on se sjebo kako mali vozi, LOL
Sad kad dodju valjci Srdjanu odes u Gradisku i izmjeris koliko ima..
gogy je napisao(la):dobar golf a vidjao sam ga na auto pijaci dugo se nesto prodavo