ArminM je napisao(la):dobro ocuvan golf, svaka cast
George je napisao(la):Dobro ga je baba očuvala :icon_eek: čestitam
Icealen je napisao(la):George je napisao(la):Dobro ga je baba očuvala :icon_eek: čestitam
hvala baba izgleda nije koristila zadnje sjediste za "one" stvari izgleda da je samo na prednjem sjedila hahahahaha :lol::lol::lol:
tvrdoglavi je napisao(la):jbt i kaze isto auto kad uvezes i kad ovdje kupis
a kako ces ga registrovat,zar on ima euro 3 motor :icon_question:
GolFanatiCars je napisao(la):predobro ocuvan golf ispravka za konje ima cijelih 60 :icon_biggrin:
george nasmija me posteno :lol::lol::lol:
nemaa ima 55ks ima samo 40KW mislim da su samo za austrijsko trziste pravljeni sa ovim motorom MIsLIM nisam 100% ali ima 55ks
George je napisao(la):Icealen je napisao(la):George je napisao(la):Dobro ga je baba očuvala :icon_eek: čestitam
hvala baba izgleda nije koristila zadnje sjediste za "one" stvari izgleda da je samo na prednjem sjedila hahahahaha :lol::lol::lol:
sjela baba u crvenoga golfa tricu ... češe picu na zadnjemu sicu :lol: dobra
Icealen je napisao(la):Anais je napisao(la):Ovaj ko nov jbt xD Svaka cast na ovako ocuvanom primjerku
hvala hvalaaaa
baba trazila 1600€ i na kraju mi dala za 1300€ :icon_smile:
ivica je napisao(la):Icealen je napisao(la):Anais je napisao(la):Ovaj ko nov jbt xD Svaka cast na ovako ocuvanom primjerku
hvala hvalaaaa
1300eura mi uzeli golfa 4 1.9tdi sa 90 ks,180,000km,i to mi drugi vlasnici
Icealen je napisao(la):Anais je napisao(la):Ovaj ko nov jbt xD Svaka cast na ovako ocuvanom primjerku
hvala hvalaaaa
tibor987 je napisao(la):Icealen je napisao(la):Anais je napisao(la):Ovaj ko nov jbt xD Svaka cast na ovako ocuvanom primjerku
hvala hvalaaaa
Brate, malo si je pretplatio :lol:
Odlican golfic, ko ispod cekica
Zoranic MNE je napisao(la):i sta kazes dala ti baba :lol::lol:
nek je srecan,odlican primjerak! :icon_biggrin: