Meni se vise cini OEM ovaj kasetofon i CD player i ako kasetofon nije na originalnom mestu, nego da se ubaci neki sivi mp3 se usb stickom ili sd karticom... mislim da je optimalno resenje.Meni je dobro iako nije OEM , meni je dobro , samo naprijed
Meni se vise cini OEM ovaj kasetofon i CD player i ako kasetofon nije na originalnom mestu, nego da se ubaci neki sivi mp3 se usb stickom ili sd karticom... mislim da je optimalno resenje.
A usput pregledah i tvog Golfa super je svaka cast samo si s`felnama preterao, mislim ono nisu OEM ali dobro
Changer je spojen s`kasetofonom ako to mislis, zanci sve je funksionalno, a ako mislis da changer postavim tu blizu kasetofona moglo je i to ali onda mi je suvise "custom" trudim se da sto vise izgleda klasicanPa dobro , kazem nije od golfa2 , a borbet haj mogu proci nekako , mada ne moze sve biti cisti OEM , kazem i ja da je dobro jos ako changer spojis i ako se moze to izvesti
Pa da konzola se lako prepravlja OK bi izgledalo a gore na mesto kasetofona mogu neki cajgeri... a zavisi od stila i ukusa moze se i display sa touch screen ugradit...Kako bi upasovao ovaj radio ?..Izrezao dole onu konzolu pa ga upasovao,ovako je isto dobro meni,valja ove palve malo boje sa displeya