Sad su svi pametni et pun je pik toga al mi neamo para da kupimo bolje takav komentar ostaviti...haya..sad mi levati ne koristimo pik...Sta se cudite, malo pika i naletit ce i vama. mislio sam ih ja uzet ali nije htio momak slat brzom postom, cijena smijesna bila![]()
Sad su svi pametni et pun je pik toga al mi neamo para da kupimo bolje takav komentar ostaviti...haya..sad mi levati ne koristimo pik...![]()
Ouuu bogami ti se nakupio ovih dijelova nego Dax u ruku i peri ovoo da se sijaju,,,![]()
Provjerite neke stvari pa onda pisite.....forumasi sa drobom ispred sebe toplom sobom i laptopom sididte do garaze upalite automobil....aaaa jbg vi nemate auto,pardon nemate ni dozvolu..papa....Skrabo izvini na off-u ako ces prodati sjedista reci cijenu???pozSkrabo, razumijemo se, znam koliko si platio sjedala i same elektricne vodilice kostaju tu sumu u €. a ova djeca sto pisu komentare po bht mogu da sline![]()
Bolji ti je tisal uno za sjedista od daxa ostaju bjele fleke posle. A sjedista vrh ja bi ih ostavio u golfu