AnDel je napisao(la):dobar ti je golf, jako uredan i pazis na detalje sto je bitno
btw. kakav je ovo sivi mercedes kupe cini mi se, predstavi nam tu masinu ako nece vlasnik :icon_question:
im-mijo-g2 je napisao(la):dns bio doli računa da te nađem i upoznam kad tebe nigdi, bio sam od 4 do 8
KenCho je napisao(la):Odličan golf, sve 5.
AnDel je napisao(la):dobar ti je golf, jako uredan i pazis na detalje sto je bitno
btw. kakav je ovo sivi mercedes kupe cini mi se, predstavi nam tu masinu ako nece vlasnik :icon_question:
stefan je napisao(la):dobro izgleda lijepo mu leze felge ali bi dosta ljepse izgledao kad bi ga bar malo spustio
GreenDevil je napisao(la):po zakonu ne smije prst proc izmedju obrve i gume
Skrabo je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):po zakonu ne smije prst proc izmedju obrve i gume
Eh sada
Auto je za svakodnevnicu,put je los do bola gdje ja vozim,tak oda ne moze vise od 2 prsta ispod blatobrana :lol::lol:
GreenDevil je napisao(la):Skrabo je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):po zakonu ne smije prst proc izmedju obrve i gume
Eh sada
Auto je za svakodnevnicu,put je los do bola gdje ja vozim,tak oda ne moze vise od 2 prsta ispod blatobrana :lol::lol:
ma znam, salim se...
prosli golf je bio zakucan, nisam skoro nikom ni davo da ga voza, pogotovo bez mene:lol::lol::lol:
ovaj sad je klasika, sluzi za moje potrebe