Hvala, platio sam ih 140 km bez guma i nisu bile ispolirane, a auspuh sam polirao smirgl papirom 180 i onda 600 vodobrusnim, kada sam zavrsio sa smirlganjem onda sam samo presao Purol pastom za poliranje aluminijumaSvaka cast na felgice jaa ove bas trazim koliko su kesa bile ii cime ispolira ovaj auspuh ovako...ljubomoran sam na felgice..
Preko zime mi je bio sav zardjao pa sam ga neki dan ponovo uradio. Kontao sam da ga predjem transparentnim sprejom tj bezbojnim da ga zastitim od rdje.izduv je odlican al nece dugo bit takav prvo pranje i hrdja ce se ufatit znam iz iskustva.
HvalaExtra radovi izduv je odličan smao nastavi....pozzzz
Hvala puno Imam u planu i spustanje, a sjedista treba da kupim ovih dana, kontao sam od trojke da ubacim sjedista tj ako nadjem sjedista da su u dobrom stanjuDrug , dvica je beton !
Njoj samo treba spuštanje jedno lagano , sjedišta od neke novije generacije VW-a , i onda će početi plakati za jednim GTI-em
hahah ugl super vozilica , srećno sa radovima !
Kod tebe je mozda inox pa zbog toga ti ne rdja A nije ni moj rdjao sve do zime i onda kad ga je so pocela da zeza sav je izrdjao pa sam morao ponovo da ga ispoliramsve fino izgleda u mene je siri ispuh ja sam ga poliro vise puta nema hrdje nigdje nemora znacit moj me podsjeca na inox
I ja ga fino izbrisem kada ga operem, samo sto ga zezne kisa i so :/ Hvala, ovaj lip je veoma rjeto naci, meni fali jos hella tamne stopke i gti lonac sa 2 izduva i norm da se spustiu mene je odavno golf u mene je siri dobro auspuh i lahko se da dotjerat kad perem auto njega malo operem primjeti se a tek poliranje a ti svom netrebas puno toga i ovako je odlican trazim ja ovaj gti lip i malo ovih sitnica
Ostalo je par sitnica da se uradi i to je toFin Golfic sve pohvale.
Za moj ukus nista vise nedirati samo sipati i odrzavati.
Bice i to uskorosve je odlicno jedino malo spusti ako hoces