VW Golf mk1 1,6d

VW Golf mk1 1,6d

Član
Par slika unutrasnjosti. Slikano mobitelom pa su slike losije kvalitete.
vp85sg.jpg
29w38kn.jpg
kas1sm.jpg
6gvuq0.jpg

Prijasnjem vlasniku digli muziku i izlomili cijelu tablu pa je on to nekako silikonom krpio
2uyt4pe.jpg


Forare je napisao(la):
samo mu poklopac motora zupcastog i tako jos te dijelove sto nemaju farbe na sebi baci u hrom ili bar u crnu i ima da bude apoteka pod haubom....

u planu je i to ;)
 
Član
Da malo osvjezim garazu . Farbani neki dijelovi u motoru. Za sad ostalo jos ofarbat kocioni cilindar

dhgk.jpg


b6e5.jpg


ce3g.jpg
 
Član
Bilo je planova oko ovog golfa i bas kad su se financije skupile pa onako preko zime zapocet radove golf je ukraden. Svi planovi propadaju pa tako moze i lock ove garaze.
 
bas citam na fejsu i nemogu vjerovat pokvario si mi vecer sa ovom vjescu nema nista gore nedaj boze nikome vjeruj kao da je i meni pogotovo sto ga vidjam svaki dan po gradu bas je bio primjer jbg
 
Član
nije mi bilo svejedno kad sam pročitao, viđa sam golfa često, zadnji put prije 10 dana kod praonice iza inine pumpe... ja nakon kiše doša svog malo politi vodom... baš mi je žao :(
 
Član
A j*** ga lopoovi i sve....bas je bio fin primjer golfa.... :(
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Evo ga prevezen iz Sarajeva . Od auta nema nista definitivno ide na otpad.Na slikama se to ne vidi ali limarija je ostecena , motor instalacija , unutrasnjost. Sve sto je vrijedilo je poskidano.
6gvd.jpg

l56i.jpg

3wub.jpg

g4zx.jpg

ja7.JPG
 
Član
M*** im njihovu ma svi su ti dijelovii i zavrsili negdje na otpadu..kod mog komsije iz dvice su sve povadili i na kraju zapalili auto sa sjedistima..zalosno al istinito..valjda bude nafake pa parikas sta bolje u garazu..
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
M*** im lopovosku...dobro razmisli drug hoces na otpad voziti....ako ces na otpad voziti javi u pm ako sta ostane da prodajes...jesu ti tablu sjebali hoces prodavati i jos neke dijelove jbg....javi u pm..
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
dabogda pocrkali, vjeruj mi ne poznajem te licno ali mi je zao koda se meni desilo, kada se postavim u tvoju situaciju mislim da nebih imao volje ista da radim, dosta bi mi samo bilo da znam da mi je neko kurcao auto 3-4 mjeseca....pi gamad posrana!
 
Top