Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
felge ce odlicno leci, a sto se tice farova dosta ljepsi bio sa onim prvim i ovim od venta, ovi su mi nekako bzv znam da su rijetki ali meni nesto ne leze, ali svako ima svoj ukus
super auto, ako ti nije problem šibni mi na pm kod boje od tvojih jubica, vidim da se boja odlično uklapa s bojom auta, pa dogodine ću svoje obojati u zlatnu
Da dignem malo prasinu iz garaze da neode u zaborav cisto da se vidi da se nesto raducka u ove zimske dane hehe.U medjuvremenu kupljene gewinde marke supersport i one ce ici na ljeto dok se jos malo srede konacno sam ufatio malo vremena da se posvetim felgama i ovo je samo pocetak ali ovako nekako bi trebalo to da izgleda.
Za gumu sam se vec odlucio jer sam bas neki dan vidio ove felge na trici ici ce 205 40 17 to je mjera na 7,5j e sad vidjecemo kolko ce se moc spustit auto sa gewindama a da guma ne struze od rub pogotovo nazad je veci problem nego naprijed ali eto ici cu do obrve i to je to
Za rubove sam to bas konto uradit i onda bih mogo ga zgewindat na mjeru ostaje ovaj lip ali opet necu ga sad ni previse zakucavat u zemlju jer mi je nezgodno malo radi ulaza u garazu jer mi je garaza na -1