Vw Golf IV and A3M

Vw Golf IV and A3M

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovo je Golf od moga frenda...Golf je jako fin i kulturno sreden u suradnji sa A3M...I mislim da nebi bilo fer da Vam ga ne pokazem i da ga vidite...Posjeduje DvD a u planu je jes  ubacivanje Play Stationa 2...Osvajao je mnoge nagrade a zadnja je sa smotre auta u Ljubljani gdje je zauzo drugo mjesto...eh toliko za sad uskoro jos slika

Član
pa izgleda fino... barem ovo sto se vidi od njega, nije nesto pretjerano nadzidzan...

ovo meni nije jasno da je ovoliko peharova osvojio a auto barem na ovim slikama iznutra ništa ne izgleda sređeno ima kod nas iznutra sto puta boljih auta s vana je fin ali slabo se vidi daj još slika

Član
neznam koja je klasa on je meni te slike poslao preko msn-a nisam ga jos vidio...posto je on sad u grckoj..a ev slika jos neki...auto je jos u izradi samo da se zna...ima tu posla:icon_cry::icon_cry::icon_cry:

Član
Golfe super i najvise sto mi se svidja je boja! Prednja karambolka extra! Super!

JD.

Član
super izgleda izvana, jedino mozda farove da promijeni...

a unutra se ima jos svasta raditi.

p.s. nema mi nista gore od ovih alu podmetaca... :lol:

Član
ko sto sam rekao na njemu ima jos puno radova,,,rekao mi je da je narucio nove OZ felge i da ce prvo ofarbati haubu u crno napravitit bad look...a za unutrasnjost neznam jos sta ce raditi a izgledati ce sigurno dobro kao i svana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.