trizex Član 12.01.2008 #77 Kad ti je ovo poslo za rukom? Sreca pa fulnu kiosk a bogami i koga na trotoaru...
C cviki Član 12.01.2008 #78 jutros druze oko pola 8 a da sam uletio u kiosk bilo bi uzet one grebalice sjest u kola i grebat ko zna mozda bi i tt-a izgrebo hihi
jutros druze oko pola 8 a da sam uletio u kiosk bilo bi uzet one grebalice sjest u kola i grebat ko zna mozda bi i tt-a izgrebo hihi
trizex Član 12.01.2008 #79 cviki je napisao(la): jutros druze oko pola 8 a da sam uletio u kiosk bilo bi uzet one grebalice sjest u kola i grebat ko zna mozda bi i tt-a izgrebo hihi Kliknite za proširenje... lol lol dobar stari, dobar
cviki je napisao(la): jutros druze oko pola 8 a da sam uletio u kiosk bilo bi uzet one grebalice sjest u kola i grebat ko zna mozda bi i tt-a izgrebo hihi Kliknite za proširenje... lol lol dobar stari, dobar
daki Legend 13.01.2008 #81 Ti na kocnicu, kocnica ne radi, ti u lutriju, lutrija radi hehehe Dobro je sine, ziva glava, nikom nista, bude tu dosta svjeta na trotoaru.
Ti na kocnicu, kocnica ne radi, ti u lutriju, lutrija radi hehehe Dobro je sine, ziva glava, nikom nista, bude tu dosta svjeta na trotoaru.
tibor987 Član 13.01.2008 #82 dobro ej pa svi zivi i zdravi....dobro si prosao moglo biti vise stete...
trizex Član 13.01.2008 #84 daki je napisao(la): bude tu dosta svjeta na trotoaru. Kliknite za proširenje... egzaktli
C cviki Član 13.01.2008 #85 ma sreca nigdje zive duse subota a i sud je tu pred sud sam odma netreba mup mogli mi odma izrec kaznu hihi
ma sreca nigdje zive duse subota a i sud je tu pred sud sam odma netreba mup mogli mi odma izrec kaznu hihi