Moze samo jos 3m ispod zemlje!Ne moze nize?
moze jasta neg, al ima naprijed TUV kit pa ne da nize, a ne da mi se da i to skidamNe moze nize?
samo remap i izduvPojava je na cesti
Sta ste radili sa snagom je li neki drugi turbo na autu?
vjeruj da ne znam bgmi, jbga njemu je ovaj optimum 30% na 220hpZnas li koliki je pritisak turba? Cisto me zanima jer kolega ima taj motor u golfu pa gledamo gdje je granica i koliko je isplativo raditi hibrid ili staviti neki drugi turbo tipa od 3.0tdi i slicno
cast13 rb2, hvalaaStrava golf!
Kako se zovu ove felge na njemu?
Pritisak turba tvornici, pritisak turba konkretno na tom Golfu ili pritisak turba maximalni koji moze isporuciti u sigurnoj granici ? U prvom slucaju pod auto u kanal i vidite oznaku ili Googlite koji je turbo dolazio na motoru sa kojomoznakom, ako je u drugom slucaju izvucite VCDS i ocitajte u mjernim blokovima a ako je u trecem slucaju onda oznaka turba i google ce ti reci maximalni tlakZnas li koliki je pritisak turba? Cisto me zanima jer kolega ima taj motor u golfu pa gledamo gdje je granica i koliko je isplativo raditi hibrid ili staviti neki drugi turbo tipa od 3.0tdi i slicno
Pritisak turba tvornici, pritisak turba konkretno na tom Golfu ili pritisak turba maximalni koji moze isporuciti u sigurnoj granici ? U prvom slucaju pod auto u kanal i vidite oznaku ili Googlite koji je turbo dolazio na motoru sa kojomoznakom, ako je u drugom slucaju izvucite VCDS i ocitajte u mjernim blokovima a ako je u trecem slucaju onda oznaka turba i google ce ti reci maximalni tlak