Član
Evo ga da predstavim nas autic...prosla garaza mi je zatvorena..sad sam i ja dobio dozvolu od starog oko auta da cackam (napokon) ...
Evo ga licna karta
-Golf 3 Gtd 55kw 75ks 93god
-Metalik Crna
-alu felge 14"
-recaro sjedista
-kolor stakla
-rubnjaci i pragovi
-dupli farovi(h1)
-servo
-odbojnici su u boji kao u novije serije
-alarm i daljinsko
.. to je to otprilike ...
sad evo slike :
evo ga kakav je bio kad smo ga tek kupili
na celicarama..sa nekim obrucima na felgi i hauba sva otisla od kamencica
s guza..imao je svakakvi dzidza macji ociju i ko neki dzavo za struju s poda
unutrasnjost u extra stanju ..samo je u oci upadao ovaj beljstavi player..pa je zamjenjen sa crnim da se uklapa u unutrasnjojst
motor je isto extra cist ko suza ...
e onda su kupljene alu felge..14":icon_cry: ..zato sto smo imali nove gume ..a kasnije ce doci kakve vece i bolje .ovde je bio na dizalici na drugoj str pa je toliko odignut
e onda je to izgledalo ovako kad je postavljeno..kasnije su felge polirane od tog nemam slika
e onda sam stavio ove crvene linije po lajsnama ..men izgleda super ..zna li neko gdje ima usput ovi bijeli zmigavaca umjesto ovi narandjasti...i maglenke naravno
i evo jos jedna slika na zadnjoj lajsni kako izgleda..zbog ovoga sam se smrzo ko p.... :lol:
sada ce biti vise radova..na autu ..te ce se tema update.ovati cesce ..jer prije nisam ni imao nekog znanja..a otac nije mogao..
Evo ga licna karta
-Golf 3 Gtd 55kw 75ks 93god
-Metalik Crna
-alu felge 14"
-recaro sjedista
-kolor stakla
-rubnjaci i pragovi
-dupli farovi(h1)
-servo
-odbojnici su u boji kao u novije serije
-alarm i daljinsko
.. to je to otprilike ...
sad evo slike :
evo ga kakav je bio kad smo ga tek kupili
na celicarama..sa nekim obrucima na felgi i hauba sva otisla od kamencica
s guza..imao je svakakvi dzidza macji ociju i ko neki dzavo za struju s poda
unutrasnjost u extra stanju ..samo je u oci upadao ovaj beljstavi player..pa je zamjenjen sa crnim da se uklapa u unutrasnjojst
motor je isto extra cist ko suza ...
e onda su kupljene alu felge..14":icon_cry: ..zato sto smo imali nove gume ..a kasnije ce doci kakve vece i bolje .ovde je bio na dizalici na drugoj str pa je toliko odignut
e onda je to izgledalo ovako kad je postavljeno..kasnije su felge polirane od tog nemam slika
e onda sam stavio ove crvene linije po lajsnama ..men izgleda super ..zna li neko gdje ima usput ovi bijeli zmigavaca umjesto ovi narandjasti...i maglenke naravno
i evo jos jedna slika na zadnjoj lajsni kako izgleda..zbog ovoga sam se smrzo ko p.... :lol:
sada ce biti vise radova..na autu ..te ce se tema update.ovati cesce ..jer prije nisam ni imao nekog znanja..a otac nije mogao..