GreenDevil je napisao(la):sve je moguce, al najvjerovatnije je da je turbo otiso, imo sam isti slucaj i kad sam promijenio turbo osjetila se razlika i odma je manje dimio :lol::lol:
rs6 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):sve je moguce, al najvjerovatnije je da je turbo otiso, imo sam isti slucaj i kad sam promijenio turbo osjetila se razlika i odma je manje dimio :lol::lol:
nek prvo ide na jeftinije kvarove.... turbo tek na kraju![]()
Oggy je napisao(la):rs6 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):sve je moguce, al najvjerovatnije je da je turbo otiso, imo sam isti slucaj i kad sam promijenio turbo osjetila se razlika i odma je manje dimio :lol::lol:
nek prvo ide na jeftinije kvarove.... turbo tek na kraju![]()
A ja logike zaebanetreba naci odmah uzrok problema i rjesavat, valjda to na golfu nije tesko...nece valjda mijenjat svu tu sicu onako, zato sto bi mozda moglo biti do toga...
sole_boy je napisao(la):a to crijevo trebam li ga skidat ili sta vec a ja sam gledao ono sa usisne na bospupmu ono malo sto ide preko dekla
sole_boy je napisao(la):eh sto kaze Sajo_Golf GT vadio sam ono crijevo sto ide sa usisne grane na bospumpu i skroz slabo uopste ne nabija pritisak nego ono slabo puhka iz crijeva....a i kad ga ugasim cuje se kako nesto zvecka u turbini uopste ne zvižđ nego isto da nesto stuže u njoj