vw GOLF 2

vw GOLF 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ArminM je napisao(la):
ma normalno,sta ces prepravljat ako ce auto ic dalje,naci ce se neko kome ce se to svidjet,u tom slucaju sve ok s autom;)

:cool::123::123::123:

ljudi vidte sta je momak uradio s cetvorke,,,al j*i je nek nije njemu nista bilo

BHT Ovisnik
oba vlasnika sto ja znam drndaju auta kao da su biciklo,pa ti to prodaji kako si i naumio:cool:

Član
fin golf.,,..ja bi jos samo stavio onu gti ralicu u crnu koja i jest njena boja..a ne farbat je i pragove i rubnjake..a tablice je kriticna..bas je ruzno stavljena..al svako ima svoj ukus...
a jes i ovaj cvrku ispeglo..svaka mu cast..opet ce neko napravit auto od toga..

Član
Dzeniii je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
ma normalno,sta ces prepravljat ako ce auto ic dalje,naci ce se neko kome ce se to svidjet,u tom slucaju sve ok s autom;)

ljudi vidte sta je momak uradio s cetvorke,,,al j*i je nek nije njemu nista bilo

ova plava cetvorka, odakle je? poznata mi nesto...ogromne felge, neki crystal stopovi ili led....spustena..itd?

Član
boss_C200 je napisao(la):
Dzeniii je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

ova plava cetvorka, odakle je? poznata mi nesto...ogromne felge, neki crystal stopovi ili led....spustena..itd?

ma ovdje iz djurdjevika jedan momak,,dodo me on u raju isto se prezivamo al nismo izgleda famelija,i ja mu vidje u galeriji tu cetvorku

Član
Na prvi pogled dobar, par detalja mi se not like :

-ofarbana ralica
-ofarbani drzaci retrovizora
-zadnji kraj (tablicu necu ni da komentarisem) =)

te fele su extrica, jel to brock b2 kao kod mene ??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.