Član
RE: Nova vozilica- VW Corrado
Ovaj zadnji mi i nije nesto...nadam se da ces imati vise ukusa,pa bolje napraviti!:icon_smile:
Ovaj zadnji mi i nije nesto...nadam se da ces imati vise ukusa,pa bolje napraviti!:icon_smile:
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ovaj zadnji mi i nije nesto...nadam se da ces imati vise ukusa,pa bolje napraviti!:icon_smile:
GreenDevil je napisao(la):TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ovaj zadnji mi i nije nesto...nadam se da ces imati vise ukusa,pa bolje napraviti!:icon_smile:
ma prvo ga treba spustit a ostalo ce nadoc :lol:
Dzeniii je napisao(la):nadam se da ce tvoje vozilo doci do ove mjere,i to za vrlo kratko vrijeme
trizex je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ovaj zadnji mi i nije nesto...nadam se da ces imati vise ukusa,pa bolje napraviti!:icon_smile:
ma prvo ga treba spustit a ostalo ce nadoc :lol:
malo je rijet, ko da je dizel bio koliko se odigao nos
Outrage je napisao(la):Ma samo lagano sve ce doci na svoje ... jesul kranuli kakvi manji radovi komsija?
koki+ je napisao(la):ja tebi govorio , ostavi Emire one od 9 jota , kako bi sjele ufff ,za muziku sam sinoc cuo a koje pojacalo ??
Outrage je napisao(la):to je to nece mu nista vise ni trebat pustanje i felge ce napraviti drugo auto kakve to triza folije ima!?
Outrage je napisao(la):Pa pokusaj sam poljepit moram i ja sebi nabavit folije...ali da mi je kakve od nekih 40-50%,gdje mogu naci tak nesto,imal kod vas u srebreniku da mi poneses kad budes dolazio!?
zlajaaa je napisao(la):ima u srebreniku, neki da mi komšija lijepio folije treba skinut one čunerske ljubičaste folije:lol::lol::lol: