vrijednost passata?

vrijednost passata?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
interesuje me kolko bi po nekoj procjeni ili po vasim iskustvima mogo dobit za passata 3bg limuzina, juni 2004godine, 95000KM, 1,8T, oprema Highline, znaci ima 101djavo od opreme...

MTR

Član
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126971018&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.modelDescription=1%2C8T&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

13000 na nasim tablama

Ma da nije kriza mogao bi dobiti 17-18000 'ladno za njega, ali Bogami sada kakva je situacija, tesko ga je prodati i za neku smijesnu cijenu...

MTR

Član
evo auta ko u bajci

http://home.mobile.de/home/fahrzeuge-onlinecarsvertriebsgmbh.html

taj koji si ti stavio po mojim proracunima izadje oko 14,500...mene interesuje posto se kod nas moze prodat a ne kolko je u njemackoj ili austriji

ajd bez offa...jednostavno je pitanje...za kolko se moze prodat to jest kolko se za njega moze dobit...a ne posto ima da se uzme u njemackoj ili austriji...

Član
Aladin46 je napisao(la):
MTR je napisao(la):
evo auta ko u bajci

Svaka cast... ;)
Pratim ovu auto kucu dugo vremena...
sorry za off ali moram napisati. nije sve mobile.de kako vam se cini
ova auto kuca u austriji vraca satove naveliko i koja kilometraza pise na oglasu ,uopste ta nije u autu. imali smo ja i kolega priliku da se uvjerimo na jednoj laguni 1.9 dci 2006. nit je enterijer sa slike bio u autu, nit 6 brzina kako je pisalo, a trebala imati oko 60000 a ona imala 132000.

Član
15000-16000km ako je stvarno dobar jer znas kako je kod nas
da je dizel nema problema benzin malo teze ali se proda

Član
tesko je i dizela danas prodati za neke normalne pare,koliko to auto vrijedi, pa cak i malo ispod cijene...
Sve sto uspijes preko 15,000KM izvuci je extra... Cak i to ako uspijes dobiti extra je.
Moj drug je prodao juce A4 1,9tdi 130ks, 2004god i 160,000km, RS4 felge 18", crni, extra auto, ima bas puno fabricke opreme, kozu, xenone, i dao ga za 20,000KM za kes.

Ako planiras mjenjati auto,tj ovdje uzimati neko drugo auto, mislim da je najbolje da ides na varijantu, doplata+auto, ili da tebi doplate...

pozdrav i sretno u svakom slucaju sa prodajom..

MTR

Član
scorpio je napisao(la):
Aladin46 je napisao(la):
MTR je napisao(la):
evo auta ko u bajci

Svaka cast... ;)
ova auto kuca u austriji vraca satove naveliko i koja kilometraza pise na oglasu ,uopste ta nije u autu. imali smo ja i kolega priliku da se uvjerimo na jednoj laguni 1.9 dci 2006. nit je enterijer sa slike bio u autu, nit 6 brzina kako je pisalo, a trebala imati oko 60000 a ona imala 132000.

pa svi vracaju kilometre , to je normala sad i za Nijemce , imas godisnjaka koji su ufatili po 100-120000 kilometara , pa sta sad , to je normalno , ja stalno kupujem i prodajem po Njemackoj , a ako hoces mlado auto sa malo kilometara i za malo para , sjedi na avion i pravac Malorca , u ljetnoj sezoni se moze uzet auto za skoro djabane ( al moras uzet min 6 komada :D)

sorry za off , al ja kao trgovac mogu istog takvog Passata uzet i za 3000 eura , mada mi se ne isplati vamo ga prevlacit , to ode Rusima za 3500-4000 eura odma , nema kod nas raja zivljaka love

MTR je napisao(la):
scorpio je napisao(la):
Aladin46 je napisao(la):
MTR je napisao(la):
evo auta ko u bajci

Svaka cast... ;)

pa svi vracaju kilometre , to je normala sad i za Nijemce , imas godisnjaka koji su ufatili po 100-120000 kilometara , pa sta sad , to je normalno , ja stalno kupujem i prodajem po Njemackoj , a ako hoces mlado auto sa malo kilometara i za malo para , sjedi na avion i pravac Malorca , u ljetnoj sezoni se moze uzet auto za skoro djabane ( al moras uzet min 6 komada :D)

sorry za off , al ja kao trgovac mogu istog takvog Passata uzet i za 3000 eura , mada mi se ne isplati vamo ga prevlacit , to ode Rusima za 3500-4000 eura odma , nema kod nas raja zivljaka love

ajd reci dje ima za 3000eura ja bi se zaj*avo oko dovlacenja nije problem :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.