VR6

VR6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Bit ce klip uskoro posto jos cekam neke djelove, Hvala svima na komentarima

Nego druze budem ja navece na parkinzima svim mogucim u Tuzli...:D
A svakako cemo bacit jedan race u onaj zeleni sok sa pumpe :D heheh

e drago mi je da je znak stigao vidiš da je bolje da stoji tamo gdje mu i je mjesto na masci a kod mene stajo na zidu u garaži hehe samo ga fino učvrsti za masku i dobar inače fin vr čuvaj ga pozz čujemo se

Član
dadao_style je napisao(la):
e drago mi je da je znak stigao vidiš da je bolje da stoji tamo gdje mu i je mjesto na masci a kod mene stajo na zidu u garaži hehe samo ga fino učvrsti za masku i dobar inače fin vr čuvaj ga pozz čujemo se

pa kad smo kod znaka na masci,svi koji poznaju trice golfove znaju da je fabricka maska od vr6 maska sa dvije linije bez znaka...

VR6 12V je napisao(la):

prijatelju ako vec hoces savjete oko izgleda,stavis kristalne farove naprijed,ima kupiti satove za kontrolnu tablu,samo podloga bez posebnog mjenjanja samo ubacis podlogu i ona svjetli u kojoj ti boji hoces......ima tu sitnica kojekakvih ali polahko znamo mi svi kakav je studentski zivot....sretno

keno_87 je napisao(la):

pa kad smo kod znaka na masci,svi koji poznaju trice golfove znaju da je fabricka maska od vr6 maska sa dvije linije bez znaka...

VR6 12V je napisao(la):

prijatelju ako vec hoces savjete oko izgleda,stavis kristalne farove naprijed,ima kupiti satove za kontrolnu tablu,samo podloga bez posebnog mjenjanja samo ubacis podlogu i ona svjetli u kojoj ti boji hoces......ima tu sitnica kojekakvih ali polahko znamo mi svi kakav je studentski zivot....sretno

koliko ja znam da svaki golf 3 pa i gti i vr6 u stock izadnju da svaki ima masku sa znakom a neki sa oznakom vr6 neki gti ovisi kako koji a nijeda nije izašo iz tvornice u stock izdanju sa dva ebra i maskom bez znaka druga je priča to što raja uradi masku da takva bude bez znaka al stock fabrički teško osim ako ga je neka kuća uzela da tunira kao abt ili rieger to je ok al orginal iz tvornice je izlazio samo sa znakom vw

Član
VR6 12V je napisao(la):
92 godina, znam i ja hocu da mijenjam par stvari kao na primjer ove obrve al ako ih skinem far ispuco, cekam nove farove...unutrasnjost isto idem presvuc sjedista, al sve mora cekat,studentski je zivot najtezi :D a skup je ovo sport

Najtezi brate moj fujj ali sta ces! A dado je maher za gofove a i ja iz iskustva mislim da nije mogao izaci iz tvornice bez znaka osim ako ga nije izbacivala neka tuning kuća :icon_smile: eto pozzz!

a i ja iz iskustva mislim da nije mogao izaci iz tvornice bez znaka osim ako ga nije izbacivala neka tuning kuća

to sam i mislio slažem se s tobom

Član
a i ja iz iskustva mislim da nije mogao izaci iz tvornice bez znaka osim ako ga nije izbacivala neka tuning kuća

to sam i mislio slažem se s tobom

eh pa znak ima,ja sma pogrijesio,ali znam sto posto da ima maska sa samo dvije linije u masci,ako nevjerujete pogledajte u etki ako ima neko program...a ako ne evo slika...
..pozz

jbg jedna rječ napravi komplikaciju tako si se bio izrazio pa mi nije jasno jar duboko pratim povjest i nastanak vw vozila pogotovo golfova jer sam ih posjedovo par komada a i sada trenutno dva imam pa mi nije bilo jasno a to je ok s dva rebra ro dobije gti i vr6 dok ostale normalne serije imaju sa 3 i više tj ona standardna

Član
jbg jedna rječ napravi komplikaciju tako si se bio izrazio pa mi nije jasno jar duboko pratim povjest i nastanak vw vozila pogotovo golfova jer sam ih posjedovo par komada a i sada trenutno dva imam pa mi nije bilo jasno a to je ok s dva rebra ro dobije gti i vr6 dok ostale normalne serije imaju sa 3 i više tj ona standardna

Potpis Dadara!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.