Super.. i ajde ba dosta vise sa ovim. Fino sam pitao sta je bolje, Hvala svima koji su mi dali odgovor da znam u buduce.Rece mu covjek koji vozi golfa 1.6td![]()
Poslednja izmena:
Super.. i ajde ba dosta vise sa ovim. Fino sam pitao sta je bolje, Hvala svima koji su mi dali odgovor da znam u buduce.Rece mu covjek koji vozi golfa 1.6td![]()
Ovako drug vozim auto od svoje 14 godine, i sad sam napunio 18 godina i polozio sam, i meni ne treba odma neki GTI ili VR6.
Ti 100% vozis golf 1 1.6 dizel koji ne moze Meda, po forumu nesto zeznut ovo ono uozbilji se.
Nije Favorit, Felicia je, 1.3, jede asfalt, slike uskoro.tako je, drug, vozi skodu favorit 1.3 benzin a tebi nesto pametuje mog'o si ga rodit'![]()
Malisa, ganjaj ti sebi malo jaceg dizela ako mislis mijenjat motor, trebas ti kilometara prec da bi vozio jako auto, sad si ti malo napuhan i mislis da sve znas a zapravo nemas pojma
bolje gledaj kakvog TDI PD da ide fino a da ne trosi puno goriva da se mozes vozat
i da ne zaboravim, do kolko ti mislis para ulozit u motor ili onako samo zamisljas kako bi bilo da je taj i taj motor ispod haube, bio bi brzi od komsije sto voza babinog audija-mercedesa-bmw![]()
u ovo 7 postova, ovo ti je najpametnija.Ako moze LOCK