daaaa, evo jedne od tema na koju sam htjela nesto da odgovorim, dok sam voajerisala
vozilice starih hihihihihi odlicno!
moj tata je najprije vozio auto koje je mama naslijedila od njega, a onda su se mama i on, jednog divnog jesenjeg dana, 1977 ili 78 god., odvezli u sloveniju i donijeli ovakvog, ali crvenog kao karmin...
sjecam se da su me ostavili kod bake i rekli da ce doci sa krasnim novim automobilom i da cu biti presretna... to je, kao, trebalo da me utjesi sto cu par dana biti kod bake...
shodno prvom pasusu, mama je naslijedila od tate ovo... (naravno, ne bas ovog na slici, ovo je something completely different, ali ovakvog, slicnog... bio je takodjer bijel)...
moj suprug je vozio ovakvog, negdje cak imam i fotke, pa cu mozda nekad da ih nadjem i postavim... inace to auto smo zajedno sredili, nakon sto je u bosni prosao oko 100.000 km, bio je inicijalno bijel, a sve mu je promijenjeno u tom "sredjivanju". jedino je paint job radjen u radionici, ostalo smo sve sami uradili... naravno da ja nemam pojma sta se radilo, ja sam samo radila sta mi se kaze da uradim
moj svekar nije vozio, on je bio gospodin, pa ga je gospodja svekrva vozala... a ona... nikad nije znala sta valja
ona je vozila i dan danas vozi ovo... samo svakih par godina uzme novi model... drzi se starih, dobrih vrijednosti
(jedino su njeni uvijek ili champagne ili neka slicna svijetla boja)