vozilica za cca10k

vozilica za cca10k

Član
Šta uzeti za 10 milja možda i koju milju više ako bude neophodno.

Neinteresuje me neka egzotična oprema, već onaj balakn paket opreme :) full koža el podizači na haubi bušeni osigurači, šalim se :)

Netreba biti jako 1.2 benzin ili dizelčić ugl ne preko 90ps

Ono što je u razmatranju, su polo,fabija,peugeot,možda corsa....znači manja zujalica...

Šta bi bilo pametno uzeti? Bitna je pouzdanost i dugoročna isplativost u održavanju....

Početkom iduće godine uzeo bi jedno auto sa gore navedenim karakteristikama..

Legend
ja bi fabiu, 1,9 SDI, mala potrosnja, jedostavna za odrzavanje 64KS al opet ne ide tako lose, malo auto ubilo se za grada nista vise i ne treba...

Član
Ako ti Pug 307 nije veliki, 2.0 HDI (90ks), malo je vise od 10k, a da je u dobrom stanju. Nije skup za odrzavanje, ne trosi previse...
Ni ove Fabije nisu uopste lose, ako trazis sa manjom kubikazom i snagom (manjom od ovog Pug-a koji sam naveo), one bi mi bile medju prvim autom koje bi gledao.

Član
OTVORIO SAM TEMU DA ČUJEM MIŠLJENJA A NE DA KUPIM AUTO OD NEKOG ;)

Fabije recimo benzinci recimo 70 ps / 2008 +- godina se može naći za te pare... 1 vlasnik mala kilometraža,,uredni servisi i sl

Pola je treže naći malo je skuplji i idem na mlađu verziju od okonje...

Pežo teško naći da je 1 vlasnik, sve je veća kilometraža i ugl uvoz....dobijem više al pod uslovom da je auto u solidnom stanju...u opciji 207,307 i toj varijanti bi išao na dizela...

Član
Pola ti ganjaj, onu verziju poslije okonje, oni su pravo dobri, mogu se naci s malom kilometrazom, i pravo su dobra auta
ako gledamo na fabiu ljepsi je za klasu, po svemu:cool:

Član
Potpis ovo sto armin rece , a lijep je i onaj polo sa okruglim farovima jos 1.9 tdi uzet i drama ide a ne trosi :D

Corsa neka od 2005 pa nadalje moze se naci bas extra ocuvana i imaju podosta opreme za cijenu koju platis ne trose puno,odrzavanje nije skupo a ima ijh i kod nas na pik-u eno ocuvanih ako imislis uvotiz onda jos bolje :cool: