vozila sa volanom na desnoj strani

vozila sa volanom na desnoj strani

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Da li kod nas ima problema prilikom carine i registracije vozila sa volanom na desnoj strani,i da li ima kakvih zakonskih problema prilikom prepravki da se to sve prenese na lijevu stranu.Isplati li se to uopšte raditi i da li se to uopšte moze tako dobro odraditi da se nema problema kasnije????
hvala

Član
ima golf 5 na piku volan na desnoj strani.. neko mi rece da neki u sarajevu mogu to prebaciti za 700eura..e sad neznam nista drugo..

Član
0g1 je napisao(la):
a koje je to auto , na kojem oces da mijenjas stranu volana

Prodaje neki lik a4 b7 nocarinjena trazi 15 milja a stari planira sad poslije nove uzimati ili b6 ili b7 A4 pa da vidim isplati li se ovo.

Član
znam da je za passata 5b mijenjanje strane oko 1500€,moze se sve fino prebacit,tako da nema nikakvih problema poslije

Član
vozaj na desnoj strani sta fali... ja sad vozam omegu i nema problema. ko zan voziti na lijevoj zna i na desnoj :123:

Super Moderator
ne isplati se
moze se b7 za 15 milja bez carine i poreza dovuc na lijevoj strani volan ;)

elmir je napisao(la):
ima golf 5 na piku volan na desnoj strani.. neko mi rece da neki u sarajevu mogu to prebaciti za 700eura..e sad neznam nista drugo..

pa eto nek taj sto ga prodaje prebaci za 700 eura i cijena mu odma skoci 1500-2000 eura jos ce ga lakse prodat :D
pusti te price prodavaca sto kaze prodajem havarisano auto imam sve dijelove samo treba ugradit
pa isplatnije mu je dat jos 2000 da se sredi i proda ga po vecoj cijeni odma zar ne ;)

Član
Ma najvjerovatnije nema nista od ove varijante previse komplikacija a opet to na kraju nije to za neku malu ustedu...hvala svima na pomoci ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.