Član
jel neko zna koliko košta polaganje vozačkog ispita u bih za B kategoriju i za motor (valjda A ) koliko košta doplata neke druge kategorije?
glupa ti pretpostavka. motor je motor. tebi treba B i za jugu od 45ks i za ferrari od 550ks. tvoj izbor sta ces voziti...Jbt, ali A 400KM Pa stvarnoooo, koja glupost! Sta ako ja hocu skutera od 150 kubika da vozim, isto moram polagati kao neki baja sto vozi japanca od 1000.
A dobro druze, to je moje misljenje! Meni jeste malo nelogicno.. ja da se pitam, podigao bih tu kubikazu ako nista.. da se ne mora polagati recimo do 150 kubika.glupa ti pretpostavka. motor je motor. tebi treba B i za jugu od 45ks i za ferrari od 550ks. tvoj izbor sta ces voziti...
Kao da je mudrolija vozit auto? Što se mene tiče, ja se uopće ničeg ne sjećam da me je instruktor i na motoru i na polaganju za auto naučio.Sve je tako kao sto kazes.. ja samo kazem da je po meni glupo sto se mora polagati A kategorija za skutere preko 50ccm, do neke odredjene kubikaze.. kao da je neka mudrolija voziti skuter. Znam masu ljudi koji bi kupili skuter od 125-150 do 200ccm, al se u startu razbiju zbog tog polaganja. No nebitno