VozaČke Sposobnosti Prema Horoskopu

VozaČke Sposobnosti Prema Horoskopu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sudari zapisani u zvijezdama



Internetska stranica InsuranceHotline.com organizirala je veliko istraživanje kako bi dokazala povezanost horoskopa i vozačkih navika. Rezultati bi mogli zanimati osiguravatelje, koji su dosad rangirali vozače prema njihovoj dobi. Primjerice, na sjevernoameričkom kontinentu 24-godišnjaci su svrstani u skupinu visokorizičnih, za razliku od godinu dana starijih vozača, koji su stoga opterećeni manjim kvotama osiguranja.

Sudeći po istraživanju web-stranice koja se bavi izračunima polica osiguranja, vozačke sposobnosti određene su horoskopskim znakom. Ne sjedajte u auto s Vagama i Ovnovima! Međutim, čini se da godine uopće nisu važne. Lee Romanow, predsjednica Insurance.com, otkrila je da su vozačke navike određene horoskopskim znakom. Naime, studija je pokazala da su određeni znakovi skloniji izazivanju nesreća, dok drugi uglavnom skupljaju prometne kazne.

Valja napomenuti da je istraživanje bilo uistinu opsežno, samim tim i prilično vjerodostojno. Naime, korišteni su podaci iz čak stotinu tisuća vozačkih dosjea unazad šest godina. 'Šokirana sam rezultatima, jer dosad stvarno nisam vjerovala u horoskop. Sada ću radije sjesti u auto s 24-godišnjim Lavom, nego s 25-godišnjim Ovnom’, izjavila je Romanow, ujedno i autorica knjige Car Carma , koju je napisala na temelju ovog istraživanja.

PREMA BROJU KAZNI
1. Ribe (najgori)
2. Ovan
3. Vodenjak
4. Jarac
5. Vaga
6. Bik
7. Škorpion
8. Lav
9. Rak
10. Djevica
11. Strijelac
12. Blizanci (najbolji)

PREMA BROJU NESREĆA
1. Vaga (najgori)
2. Škorpion
3. Jarac
4. Ovan
5. Vodenjak
6. Strijelac
7. Ribe
8. Bik
9. Djevica
10. Blizanci
11. Rak
12. Lav (najbolji)

UKUPNO NAJGORI
1. Vaga - Uvijek u potrazi za ravnotežom, teško donose brze odluke. Međutim, u prometnoj gužvi nema vremena za neodlučnost.
2. Vodenjak - Impulzivni su i u vožnji se teško svladavaju. Zbog svoje netaktičnosti, pravi su kolekcionari prometnih kazni.
3. Ovan - Poput djece, uvijek sebi daju pravo prednosti. U današnjem prometu takav pristup nerijetko donosi nevolju.
4. Ribe - Kao pravi sanjari ponekad zaboravljaju da su za volanom. Na njihovu nesreću, za vožnju u stvarnom svijetu nužna je potpuna koncentracija.
5. Škorpion - Osveta i samo osveta. Prestignete li kojim slučajem Škorpiona, budite spremni na pravu potjeru.
6. Bik - Nepopustljivi su i tvrdoglavi. Spremni su bez grižnje savjesti napraviti najteže prekršaje, poput prolaska kroz crveno.
7. Djevica - Opsjednuti su detaljima, pa će luđački zakočiti kako bi izbjegli mačku. Doduše, tom prigodom izazvat će lančani sudar.
8. Jarac - Više ih zanima odredište putovanja, nego samo putovanje. Smatraju da su znakovi namijenjeni drugima, kako bi oni sami prije stigli do cilja.
9. Strijelac - Sklonost riziku njihov je najveći problem, no rijetko precjenjuju svoje sposobnosti. Poznati su kao veliki brbljavci, pa često telefoniraju u vožnji.

UKUPNO NAJBOLJI
1. Lav - Velikodušni su, pa stoga ne svojataju cestu. Uz to, kao veliki ego-manijaci, svojski se trude biti uzorni vozači.
2. Blizanci - Tijekom vožnje sposobni su jesti, piti, čitati novine, brijati se i šminkati. Pravi Blizanci - jedan je kopilot, drugi vozi.
3. Rak - Prema ostalim sudionicima u prometu ponašaju se prijateljski. No skloni su promjenama raspoloženja, pa će potrubiti bez razloga
 
Član
3. Ovan - Poput djece, uvijek sebi daju pravo prednosti. U današnjem prometu takav pristup nerijetko donosi nevolju. (ovo se odnosi na mene :D)
 
Član
Ja sam riba a jos nijedne kazne za godinu i kusur nisam fasovao...Samo su me dvaput zaustavili zbog rutinske kontrole...
 
Član
Riba i tvrdim da ovo nije tacno ni u jednom slucaju! Barem sto se mene tice a za ostale ne znam!
 
Član
8. Jarac - Više ih zanima odredište putovanja, nego samo putovanje. Smatraju da su znakovi namijenjeni drugima, kako bi oni sami prije stigli do cilja.

Istina, Istina :)
 
UKUPNO NAJBOLJI
1. Lav - Velikodušni su, pa stoga ne svojataju cestu. Uz to, kao veliki ego-manijaci, svojski se trude biti uzorni vozači.

ugledajte se malo :p
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top