Član
Lakiraj u boju auta.Felge se lagano pripremaju. Usput hocu da odradim poliranje, zatamnjivanje i Lajsne da lakiram. E sad zanima me sta da radim? Da li da ih lakiram u boju auta ili samo osvjezim u crnu originalnu (lak za branike)???
Lakiraj u boju auta.Felge se lagano pripremaju. Usput hocu da odradim poliranje, zatamnjivanje i Lajsne da lakiram. E sad zanima me sta da radim? Da li da ih lakiram u boju auta ili samo osvjezim u crnu originalnu (lak za branike)???
Danas sam probao u boju auta (maya gold), očajno izgleda jer lajsne imaju onu teksturu. Morao bi prvo izgletovati lajsne, pa onda lak. To mi je previse posla zbog par plastika...Lakiraj u boju auta.
Jeste puno posla ali izgleda ljepše onda.. Ipak je u detaljima ta čar tuninga/stylingaDanas sam probao u boju auta (maya gold), očajno izgleda jer lajsne imaju onu teksturu. Morao bi prvo izgletovati lajsne, pa onda lak. To mi je previse posla zbog par plastika...
Ide bumper-crna
Send via Gameboy Color
Bila je izgrebana, klasika soft-lak. Ošmirglao, plastik primer > teksturni lak za branike > bezbojni matJesi ga sredio svaka ti cast.kako si ovu tipku radija rijesio?
312.000 kmKolko sad ima na satu?