Volkswagen Touran R-Line

Volkswagen Touran R-Line

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
VW-Touran-R-Line-0.jpg

Volkswagenov MPV model Touran je kupcima dostupan u novom R-Line paketu koji se, sem sa par estetskih elemenata (mat hrom prednji gril, srebrni krovni nosači, aluminijumski točkovi od 18 inča, zadnja svetla u chery red boji), odlikuje i za 15 mm nižim sportskim ogibljenjem i bogatijom standardnom opremom.

U opremi se naime, između ostalog, nalaze i trokraki multifunkcionalni volan sa zaravnjenim donjim delom i R logom, sportskija sedišta, ručica menjača i ručne kočnice u koži, sportske pedale, aluminijumski detalji u kabini i automatski klima uređaj.

U ponudi su dva benzinska i tri dizel motora, sa rasponom snage of 77kW/105KS do 125kW/170KS, a cene u Nemačkoj startuju od 30.800 evra za Touran R-Line sa 1.9 TDI agregatom od 105 konja.

Član
dobro izgleda felge za 10+
ali cijena je vala ... cu pocetna 30.800 evra
ma ima da nagura na 100 000 km :D

Član
'ladno kupis sebi bmw-a 5 umjesto ovog kontejnera (mislim,u odnosu na bmw)
auto je meni extra,mozda i najljepse sto vw pravvi,al brate,60 milja nije malo

Početnik
kuPim neku kucicu i dovedem 10 UKRAJINKI I RUMUNKI i za 3-6 mjeseci vratim sebi te pare u djep:::haya:lol::lol::lol::smajli41::smajli02::smajli02::smajli02::smajli03::dojke::smajli27:

Član
bravof je napisao(la):
mlad si naucices kad odrastes...:icon_rolleyes:

samo treba skontat sta se sve moze kupit ovoliku svotu novca...:icon_rolleyes:

Sta sam rekao ja ?

Da mi se svidja ali da je puno para i nikad nebi dao 60 milja za ovo :S

Član
pa tek predstavljen,naravno da ce bit zara,i scirocco 2.0tfsi je bio 65 hiljada sad je 50 :)
kome je puno nece kupiti,svako auto nadje svoju musteriju.a r-line nisu samo felge i nastavci na karambolkama.

a puno je sto jest jest,al opet poveliko je to auto,ne znam kako se krecu cijene drugih auta ovog kalibra?
daki kakav je galaxy sa cijenom,to je ta klasa auta mensecini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.