RCat Član 04.10.2008 #61 veceras sam pretekla jednog bijelog na autoputu.. imao je reklamne vinyle po sebi, vjerovatno probna voznja..
veceras sam pretekla jednog bijelog na autoputu.. imao je reklamne vinyle po sebi, vjerovatno probna voznja..
O olensoner Član 04.10.2008 #62 c SEat a je napisao(la): jel moguce da su stigli kod nas?? vidjeo jednog nase table ???-E-??? crni , FSI motor vidim pozadi!! nisam imao mob. uzase pa da slikam jeb ga Kliknite za proširenje... jeste neki dan sam ga vidio, neki momak ga voza...
c SEat a je napisao(la): jel moguce da su stigli kod nas?? vidjeo jednog nase table ???-E-??? crni , FSI motor vidim pozadi!! nisam imao mob. uzase pa da slikam jeb ga Kliknite za proširenje... jeste neki dan sam ga vidio, neki momak ga voza...
gaga Član 05.10.2008 #63 olensoner je napisao(la): c SEat a je napisao(la): jel moguce da su stigli kod nas?? vidjeo jednog nase table ???-E-??? crni , FSI motor vidim pozadi!! nisam imao mob. uzase pa da slikam jeb ga Kliknite za proširenje... jeste neki dan sam ga vidio, neki momak ga voza... Kliknite za proširenje... moze on....lik ne gasi auto samo se voza...
olensoner je napisao(la): c SEat a je napisao(la): jel moguce da su stigli kod nas?? vidjeo jednog nase table ???-E-??? crni , FSI motor vidim pozadi!! nisam imao mob. uzase pa da slikam jeb ga Kliknite za proširenje... jeste neki dan sam ga vidio, neki momak ga voza... Kliknite za proširenje... moze on....lik ne gasi auto samo se voza...
Faya_M5 Član 05.10.2008 #64 lilian je najbolje reko...Brera je daleko ljepsa od njega, a u njegovoj je klasi...i 37.000 eura??? haha, pa uzet za te pare sta hoces...
lilian je najbolje reko...Brera je daleko ljepsa od njega, a u njegovoj je klasi...i 37.000 eura??? haha, pa uzet za te pare sta hoces...