RE: Volkswagen Scirocco Mk2
Za vikend smo ja i kolega Kico isli u DubroVWnik Vw susret, bila je to zadnja veca moja voznja prije predavanja vozacke u MUP na mjesec dana, stic ce nazad vozacka taman do Karlovca tako da je to iduca destinacija
U Dubrovnik smo isli u koloni sa Markom i njegovim prekrasnim Kecmanom
Nakon cjelonocnog druzenja i opijanja nastavili smo sa druzenjem i trijeznjenjem na brdu Srđ
I na kraju povratak kuci u koloni sa jednim velikanom Golf Mk5 R32, auto stvarno predobro ide i ima prebrutalan zvuk..
Na slici se ispred Golfa vidi Skoda Ocravia koja je nesto pokusavala, al je ostala u oblaku dima Golfa
Vise slika na linku: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3731233648561.2163249.1507590682&type=3&l=60824e4f81
Ima i kompletan report na VWCC forumu.
Kao sto san vec napisao narednih 30 dana sam bez vozacke i stoga Rocco ide u garazu da se sve sredi i spremi za Karlovac, auto ce bit potpuno spremno osim boje nazalost nisam jos u mogucnosti da ga kvalitetno lakiram, ali Boze moj idemo se druziti sa ekipom
Ovo je naime bio prvi put od kako sam dobio vozacki da sam izveo Rocca na dalje putovanje, moram priznat da sam prezadovoljan autom i ponasanjem na cesti i potrosnjom koja je bila nevjerovatno ali oko 6,5l/100km. Motor ne diram nema sanse ostaje dok je ziv pod haubom. Uskoro cu poceti sa upadateovima radova iz garaze do tada lijep pozdrav