Pogresno si me razumio.. ne trazim dlaku u jajetu, daleko od toga..Pa dobro toga ima I bit ce uvijek nema eventa da nema za nekog neki zamjerki uvijek se nadje dlaka u jajetu
Heheheh oky hvala na lijepom govor I podrsci za prvi put bilo je extra.... A to da se radi bez sponzora brate tesko vjeruj :/ nemoze jbg.valja to sve izmoc financiski. Mi smo ove godi bas bas odradili veliki dio posla sto se tice auto sporta.... od 402m do vw festa... vw fest smo sve sami iz finansirali od prostora do pehara.... imali smo cak projedloga da naplacujemo ulaz makar 2 ili 5 km kao da opravdamo troskove nasto nismo pristali..... Sledecu godinu vec imamo u planu da radimo na PANONSKOM jezeru gdje je jos bolja lokacija al otom po tom ima do toga jos puno ima jos par prijedloga pa cemo da vidimo..... u glavnom nas ceka puno puno posla pocetkom godine gdje u aprili ili maju pocinje prvi 402m na Ciljugama I onda u Augustu drugi S.R 402m I onda VW FEST No.2Pogresno si me razumio.. ne trazim dlaku u jajetu, daleko od toga..
Nemam pravo da komentarisem javno o tome sta mi se nije svidjelo iz razloga sto znam koliko truda volje zivaca vremena i finansija treba da se ovako nesto organizuje.. Moj savjet je svakako da ne bude sablonski vec da se svake godine mjenja i unaprijedjuje i samo na taj nacin se moze napraviti nesto BAS KVALITETNO.. wagena na cestama ima i bit ce ih, bitno je privuci ljude..
Ne vezat se ni za sponzore ni za lokaciju vec pokusati okupit tim ljudi koji ce napraviti nesto da se prica o tome i sire od BIH..
Sama cinjenica da je ovo organizovano uspjesno je veliki uspjeh , ako se pogleda kakvo je stanje generalno..
pozdrav !
tu te podrzavam najbolje neki ljepsi mjesec kada je ljetojuli ili avgust sigurno ce biti tada slobodnih vikenda...ne mozes u zadnjoj sedmici oktobra planirati skup na otvorenom