Imam problem sa volanom. Prvo mi je otisla spona desna i vozio sam neko vreme pomalo tako i kad predjem preko rupe kleptalo.. I tad ne mogu se sjetiti da li je pre spone ili posle se desilo ovo sa volanom. Kad okrecem volan u desno(vecinom),a redje u levo imam osjecao kao da imaju neki kao plasticni zupcanici i ono kad se izlizu pa proklizava takav nekakav zvuk. Bojim se otkazace mi u krivini volan. I uz to volan se teze okrece, nekad i zabaguje na prvi okretaj kada ostane pravo par sekundi i trebam lagano da namotam levo da obidjem rupicu na putu, on se ukoci moras ga jace cimnut.
Sponu sam zamjenio, i od tad se to smanjilo ali i dalje prisutno. Nekad prodjem 3 krivine ne cuje se, pa 4 cuje.. Uglavnom kad je vise ljudi u autu i krenem negde tad konstantno. Kad sam sam manje..
Golf 4 1.9 TDi je u pitanju. Imam podesavanje volana dubinu i visinu.. Eto i to sam cisto bzv probao svakakve pozicije ali isto.
Sponu sam zamjenio, i od tad se to smanjilo ali i dalje prisutno. Nekad prodjem 3 krivine ne cuje se, pa 4 cuje.. Uglavnom kad je vise ljudi u autu i krenem negde tad konstantno. Kad sam sam manje..
Golf 4 1.9 TDi je u pitanju. Imam podesavanje volana dubinu i visinu.. Eto i to sam cisto bzv probao svakakve pozicije ali isto.