allroad je napisao(la):a ljudi kad je repriza
Fele je napisao(la):
:icon_rolleyes: :icon_question:
:icon_smile:
allroad je napisao(la):Fele je napisao(la):
:icon_rolleyes: :icon_question:
:icon_smile:
halo stani ode crijevo ee :lol:
Faya_M5 je napisao(la):ma Massa nesto i ima na suhom znanja, al je na mokrom kita...tako da, nemojte ga ba dizat samo zato sto je Ferrarijev vozac, Kimi je daleko bolji od njega, a ispod njega je u ukupnom poretku...Hamilton daleko bolje od njega vozi, al i on zna nekad gresku napravit...
eto recimo, Massa nije imo sad srece, izaso zadnji, Kubica udje na 10 sec u box, izadje iza Masse, i prestigne i njega i Nakajimu...sto Massa ne vrati nista, sto makar Nakajimu ne prestize...? Zato sto nema pojma, zna vozit sam na stazi, tj. na kvalifikacijama, ostvarit pole poziciju i tako ostat do kraja utrke...cim krene nedje drugo, nema pojma...
Faya_M5 je napisao(la):ma Massa nesto i ima na suhom znanja, al je na mokrom kita...tako da, nemojte ga ba dizat samo zato sto je Ferrarijev vozac, Kimi je daleko bolji od njega, a ispod njega je u ukupnom poretku...Hamilton daleko bolje od njega vozi, al i on zna nekad gresku napravit...
eto recimo, Massa nije imo sad srece, izaso zadnji, Kubica udje na 10 sec u box, izadje iza Masse, i prestigne i njega i Nakajimu...sto Massa ne vrati nista, sto makar Nakajimu ne prestize...? Zato sto nema pojma, zna vozit sam na stazi, tj. na kvalifikacijama, ostvarit pole poziciju i tako ostat do kraja utrke...cim krene nedje drugo, nema pojma...
ja navijam za BMW, tako da me iskreno zaboli i za Massom i za Hamiltonom, al priznajem ako je neko bolji...Kubica je za Massu izmislio voznju, eto i sam vidi, i Kubica je spao sa 4. na zadnje mjesto, pa prestigo i njega i Nakajimu...nema tu, nije mu ni doceg, on se mora borit do kraja...bravof je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):ma Massa nesto i ima na suhom znanja, al je na mokrom kita...tako da, nemojte ga ba dizat samo zato sto je Ferrarijev vozac, Kimi je daleko bolji od njega, a ispod njega je u ukupnom poretku...Hamilton daleko bolje od njega vozi, al i on zna nekad gresku napravit...
svasta ti rece e kad si sve to tako hocu rec "onako" rekao e de mi reci jos sta je to taj hamilton uradio na stazi na prste jedne ruke ce mo izbrojat koliko je vozaca preteko u prosloj sezoni ....
a zasto Massa nije preticu nakon onakvog sranja u boxu bilo mu je do preticanja ili do bilo cega a ako si i sam gledo utrku trebao si vidjet da staza u Singapuru nije staza sa preticanjima.
Samo budi realan nije bitno za koga navijas....suludo je poredit Massu s Hamiltonom.Hamilton je samo sreckovic a znanje po meni nije jos pokazao.