Faya_M5 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):nekom sretna, nekom i nije bas...
haj vama kojima jest, da cestitam...
Ovo moram potpisati
dobro je...nisam jedini
Nisi, ima nas jos kojim nije baš sretna
Faya_M5 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):nekom sretna, nekom i nije bas...
Ovo moram potpisati
dobro je...nisam jedini
joj, joj, joj... prevrnuh se od sege... "intelectually challenged women" ce ti se bacati pred noge... zaista znas da pogodis necije zelje... hihihi, dobar si panajotis, dobar!panajotis je napisao(la):Zenskom polu zelim puno kozmetike,nadogradnji noktiju,para i ma svega hehe!
djavolica je napisao(la):Ovo moram potpisatiFaya_M5 je napisao(la):nekom sretna, nekom i nije bas...
Faya_M5 je napisao(la):ma hajde...mogu jednu i sam provest...jebaji je...valja mi se dje uvaljivat po malo...pa nekako sastavit noc
bilosto je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):ma hajde...mogu jednu i sam provest...jebaji je...valja mi se dje uvaljivat po malo...pa nekako sastavit noc
iskreno - najbolji docek mi je bio jedne godine koja je obilovala tragedijama, tad sam ostala sama kuci da sumiram sve i da okrenem novi list... nesto sama sebe nafurala da je to tako "ok"... odlicno mi bilo... a godina koja je uslijedila bila nevjerovatno dobra...
znaci... ako je docek usamljenicki, ne znaci da ce biti i godina... samo glavu gore... aparat u ruke i fotografiraj noc, ljude, vatromet, ugodjaj... imat ces neprocjenjivu kolekciju...