Visokotlacni senzor goriva !

Visokotlacni senzor goriva !

BHT Ovisnik
Imam jedan veliki problem,nakon velikog servisa majstor mi je rekao da mi je slomljen taj neki senzor,kaze slomljena je kopca al senzor radi i ovako jer je spojen

img2204u.jpg
[/img]

Uglavnom odvedem auto na dijagnostiku i izbacuje mi gresku visokotlacni senzor goriva,i to je ocito slomljeno rukvanjem,auto je prije servisiran u ovlastenom Volvo servisu,sad da li su oni gore to slomili ili ovdje to neznam jer nakon servisa nisam znao da je to nesto,jer i majstor mi je to hladno rekao.
Sad odem do Nuića-Volvo i taj senzor mi kosta nov oko 600km:icon_eek:

Jel zna netko ili moze bilo kako provjeriti da li odgovara s nekog drugog auta ili drugog motora da potrazim po otpadu,motor je 1.8 GDI ,motor kao u mitsubishi carismi

BHT Ovisnik
predpostavljam da jeste,al jel ima jos koji motor da odgovara,jer nisam nasao niti jedan 1.8 gdi,ima jedan 1.6 16v,al ovo je u mene motor s direktnim ubrizgavanjem goriva,sad jel samo s takvih motora odgovara il sta ?

Član
Mozes li kako ovo pricvrstit da ne hoda, dok ne nabavis novi prvom prilikom???
Koliko vidim dosad je auto ok, ponasa se ok u voznji i sa potrosnjom...

BHT Ovisnik
bas to i ja mislim,ja sam sada njega pricvrstio fino,ne hoda,a evo vec 2 tjedna je on hodao,al mi je potrosnja izvrsna,meni je otvorena i dalje 6l,kombinirana 7l,a vuce normalno,sad sam ga pricvrstio,malo ga oprobam,4-om do 160km/h on ide savršeno,da mi na dijagnostici nije izbacilo gresku ne bih ni zano da je to skupo i da nesto znaci

Član
Ne znam da ti jos u Sarajevu provjerimo taj dio u F-AC, oni su zastupnici Forda, Volva, Landrovera, Mazde..??

Prodaja rezervnih dijelova
Tel.
+387 33 770 717
Fax
+387 33 770 704
E-mail:
[email protected]

Servis
Tel.
+387 33 770 709
+387 33 770 708
Fax
+387 33 770 704
E-mail:
[email protected]

Valjda ce pomoc, pa se raspitaj za cjenu;)

BHT Ovisnik
zovnem,al vjerujem da je tu negdje kao u ovlastenom,inace sad dijelove kupujem u radnji u sarajevu,dzabe mi dostava,u pola jeftinije sve nego u drugim auto dijelovima,i on provjeravao,nemoze mi dobaviti,zovnuti cu svakako i ovo,ako jos tko ima br. nekog odpada japanaca bilo bi dobro,hvala na ovome:cool:

Član
Ilma d.o.o.
Rosulje bb
74264, Jelah
Bosna i Hercegovina
AUTO OTPAD PILJUZICI +387 32 668 856

AUTO OTPAD SIJE +387 32 694 763

Nazovi ovaj autootpad, u njemu ima svega,posebno za malo novija auta do 2008 godine. Ja kad sam trazio letvu volana za Seat Toledo 1,9 TDI, nazvao sam 20 otpada i niko nije imao, od Kiseljaka, Sarajeva pa dalje da ti ne pricam. Ovde sam nazvao i ugodno sam se iznenadio.
Cijena je bila jako prihvatljiva i 7 dana rok da isprobas kako radi, svaki dio zabiljeze i ako ne odgovara vratis. Meni je stigla super letva i radi vec 2 mj bez problema.
Djelove dostavljaju brzom postom, stize na adresu najkasnije 2 dana od dana narudzbe cini mi se. Postarina za taj dio ti ne bi trebala iznosit vise od 10KM i dobijes je na kucu adresu...

Eto nazovi, bas me zanima hoce li imati... :D:D

Član
da ne zoves dzaba, pitaj dakija tu na forumu (daki)
on je u remexu .. a to je to, ovlasteni distributer ford, volvo ...

nadjes valjda, a vidim ti i ja kod rodjaka on ima volva, pa ima neki covjek iz svedske donosi mu dijelove, pitacu ga za broj da imas kad ti tako zatreba ;)

BHT Ovisnik
a cisto sumnjam,ima u nas par otpada,bas za novija auta sve,cak i volva sam nasao,al niti jedan ovaj GDI,da bar bude,zvat cemo pa vidjeti:cool:

@kavaz
ako mozes nabaviti br. bilo bi dobro:cool: a predpostavljam da je u dakia kao i ovdje u nas u ovlastenom po cijeni,ako dođe do toga da uzimam nov,zvat cu i njega:D