visak ulja

visak ulja

Član
Da nije transformers u pitanju,pa nocu ode lutati i napiti se ,a ujutru se vrati,pripazi ti a njega :lol: :lol: :lol:

Član
Brane984 je napisao(la):
Da nije transformers u pitanju,pa nocu ode lutati i napiti se ,a ujutru se vrati,pripazi ti a njega :lol: :lol: :lol:

u tom slucaju trebalo bi biti alkohola u njemu ne ulja,inace nije svezan moguce je svasta ;)

rs6 je napisao(la):
kod tebe u motor sa filterom ide 3,6 litara ulja !!!!

vidis mozda je to taj visak,probat cu ispustit par deca pa da vidimo sta ce bit,to mozda u prospektu auta pise?

Član
evo sad sam otvarao haubu i vadio mjerac ulja,jel moguce ili mi se samo cini da ima mirasa nafte a sto se tice ulja ulje je rijetko i ne bas previse masno,jel sad neke vase teorije ovo potvrduje,po ovome sve govori da je kvar do ovih dizni

Član
sakobhf je napisao(la):
evo sad sam otvarao haubu i vadio mjerac ulja,jel moguce ili mi se samo cini da ima mirasa nafte a sto se tice ulja ulje je rijetko i ne bas previse masno,jel sad neke vase teorije ovo potvrduje,po ovome sve govori da je kvar do ovih dizni

znaci,nafta ti ulazi u karter;)

rs6

Član
uglavnom ako ti majstor sipa 4l to ti znaci da takodje imas 4 deca viska, jer po AutoData-i ti stoji 3,6

Član
ako ima miris nafte onda dolazi u karter ulje to je cudo da ste zakljucili! ali odakle dolazi ? to moze biti kraj klipova ili kraj pumpe visokog pritiska da je otisao semering pa da pusta,i da pusta jedna dizna ali mislim da bi to osjetio opet neznam.pozz

Član
nesobrzi je napisao(la):
ako ima miris nafte onda dolazi u karter ulje to je cudo da ste zakljucili! ali odakle dolazi ? to moze biti kraj klipova ili kraj pumpe visokog pritiska da je otisao semering pa da pusta,i da pusta jedna dizna ali mislim da bi to osjetio opet neznam.pozz

ma auto ide ko ludo nema nikakave razlike ako mislis pod to "osjetio" radi kao i svaki drugi passat,nije cudno druze moj s obzirom da sam danas gledo ulje,to mi nikako ne mirise na dobro pogotovo kao sto mislis da ima veze s klipovima a to je sigurno papreno

Član
i ovi mehanicari sipaju koliko doneses ili do cepa jednostavno vole da sipaju to im u krvi;)