Franki je napisao(la):Kad sve zakaže ostane ovlašteni
Grga je napisao(la):pojavi li se manjak cega drugog, vode u sistemu?
voda je ok,prije mi je gubio dok nisam uradio diftung glave,ali sad u vezi s ovim ne gubi vodu,odnekud pojavi se visak ulja a kojim putem to neznamGrga je napisao(la):pojavi li se manjak cega drugog, vode u sistemu?
rs6 je napisao(la):benzin ? dizel ??? koji motor ? sta kako ??
daj malo vise detalja ....
FirellesMonster je napisao(la):Grga je napisao(la):pojavi li se manjak cega drugog, vode u sistemu?
ili ako mu je potrosnja goriva malo povecana moguce je i da gorivo ide u ulje
rs6 je napisao(la):da je voda bilo bi ulje bjelkasto ( emulzija )
jel ga razrijedi ??? sta se desi s uljem ??? ako ga razrjedjuje onda je gorivo 100 % pregledaj brizgaljke ...
sema911 je napisao(la):koliko ti naspe majstor ulja jel kanister i jos litar saspe u motor il koliko treba
Mislim taj motor 4,5l
4 litra naspe a ulje je je castrol edge 5w 40 ak sta to znaci
Grga je napisao(la):mozda je glupo, ali samo da iskljucimo i tu mogucnost.. Mjenjas li svaki put filter ulja kad mjenjas ulje?
naravno mislim uvijek u kompletu sve filtere na autu
edoze je napisao(la):vidi jel ti masno ulje...osjeti se razlika ako ima goriva unutra...jel ti se odmah nakon izmjene ulja pojavi visak il? kontam da se motor nije "ocijedio" pri izmjeni...glupost,al je moguce...
pa tako nekako sutradan odmah,jer bas pogledam jel fali nakon mjenjanja a ono zapravo ima i viska..a to ocijedio ajde molim te malo mi pojasni sto bi to znacilo??a za masnocu bas i nisam obraco paznju na to ali budem sutra
rs6 je napisao(la):motor nakon gasenja, mora odstojat izvjesno vrijeme ( zavisi od gustoce ulja ) da svo ulje iz magistralnih uljnih kanala "sidje" u karter, pa tek onda da ga ispustas .....