VIDEO SNIMAK!!Saučesnici u ubistvu Denisa Mrnjavca maltretirani u sarajevskom zatvoru

VIDEO SNIMAK!!Saučesnici u ubistvu Denisa Mrnjavca maltretirani u sarajevskom zatvoru

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i nisu baš zaslužili da ih se žali...al eto,kako god nije lijepo vidjeti nasilje nad bilo kim.Al opet svak dobije samo ono što je zaslužio, kako oni drugom radili, tako se njima vratilo...

Član
Ocegledno da nepoznajete momke... ovaj klip sam gledao jos prije godinu dana, a nijedan od njih nema nikakve veze sa Denisom, mozda ovaj prvi malo lici na Talica, al nije on sigurno... Ovo su obicne gluposti i zajebancije, ovo samaranja nije vidjelo- prij bih rekao da ga mazi...

p.s.

Ko kaze da zatvorenici nemaju mobitele, big LOL ;)

JD.

Član
nisu ta dvojica jos osudjeni, onaj sto je ubio Denisa je dobio 9.5 god, ovima jos traje sudjenje

a ne znam zasto je ovo velika vijest odjednom, koga boli briga, nek im crijeva izvade tamo zaboli me neka stvar

gdje su im sad nozevi i bokseri... bice im tek veselo kad ih u Zenicu posalju aBd...

Astra je napisao(la):
mozda je i namjestaljka nebil se sudia i tuzilac smilovali i smanjili im kaznu,a ko kaze da ne zasluzuju ovakav tretman nije pri zdravoj pameti.. Ubit covjeka iz cista mira u punom tramvaju zato sto te krivo gledao? Po meni je to smrtna kazna,i objesit ga je trebalo ispred rodne kuce

slazem se,gdje ces se sazalijevati nad tim kretenima,sjecam se kad sam cuo vijest da su neki balavci kretenski ubili drugog vrsnjaka iz cista mira i jos podatak da kad su ga uboli nozem isti zakrenuli bas sa ciljem da mu poderu unutrasnje oragane ne bi li se pobila i najmanja sansa da mali denis prezivi.

Jedino me brine ovo sto rece astra da nije namjestaljka da se majmunima smanji kazna.

Al opet ako je istina sto vw_damir prica onda dzabe sva ova rapsrava

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.