MTR je napisao(la):djordjep je napisao(la):To je znak da je Dacia postala ozbiljan igrač ,naravno u svom cijenovnom razredu.
A za koji VW nema trenutno odgovor , jer su svi brendovi unutar VW jednostavno rečeno preskupi.
kakav bolan ozbiljan igrac , otidji pa pogledaj Daciu , cim je pregledas moras otic u karantin na 30 dana , bas je smece od branda , cuj novo auto 15000 milja , bog te jadan sve mi bude zao onih ljudi sto ih kupuju , isto nekad oni levati sto su se u Lade zavaljivali .
btw neki dan sam radio NOVU glanc Daciu kod ovlastenog zastupnika , uklanjao nedostatke lakiranja i neko sranje iz laka , pa one dolaze bez ikakve zastite u transportu , koja su to govna od auta
Limpi je napisao(la):a kad je skoda bila auto, da hitler nije imao skodine motore u tenkovima mozda se ne bi smrzli u rusiji, al dizel na minusu jos nije bio euro5 i samo se sledi
GTI FAN je napisao(la):Limpi je napisao(la):a kad je skoda bila auto, da hitler nije imao skodine motore u tenkovima mozda se ne bi smrzli u rusiji, al dizel na minusu jos nije bio euro5 i samo se sledi
Tenkovi su bili benzinci i danas su kamioni na sjeveru npr Aljasci (Kraljevi leda dokumentarac) benzinci. Ali tu se smrzava i benzin :lol: to je problem.
qratz ko golf dvojke u svoje doba.Onaj ko ti je 80 ih na nasim terenima imao Golfa 2 bio je hadzija :icon_biggrin:mokeBass je napisao(la):ma sta hoces za malo para, ove dacie su ko golf dvojke u svoje doba, ljudi bi za 15 milja s klasu e nemoze, koliko para toliko muzike...
a technogeeka nebi ni komentarisao:lol::lol:
GTI FAN je napisao(la):qratz ko golf dvojke u svoje doba.Onaj ko ti je 80 ih na nasim terenima imao Golfa 2 bio je hadzija :icon_biggrin:mokeBass je napisao(la):ma sta hoces za malo para, ove dacie su ko golf dvojke u svoje doba, ljudi bi za 15 milja s klasu e nemoze, koliko para toliko muzike...
mokeBass je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):qratz ko golf dvojke u svoje doba.Onaj ko ti je 80 ih na nasim terenima imao Golfa 2 bio je hadzija :icon_biggrin:mokeBass je napisao(la):ma sta hoces za malo para, ove dacie su ko golf dvojke u svoje doba, ljudi bi za 15 milja s klasu e nemoze, koliko para toliko muzike...
ma pospan sam pa valjam gluposti, nemoze se sa dvojkom nista porediti:lol::lol: