video nadzor

video nadzor

Član
jel neko u skorije vrijeme kupovao nešto sa pika od video nadzora, na piku ima svega :D ugl loše robe...
Interesuje me za solidne pare dvr i kamere, pa ako je neko kupovao kako je zadovljan slikom i kvalitetom robe.

Član
Ja nisam preko pika. Al sam uradio na kuci nadzor preko IP kamere. Jako korisna stvar, ne treba snimac, sve na komp snima. Cak i preko telefona vidim, gdje god da se nalazim

Član
ja imam jako lose iskustvo sa promediom Sarajevo, bas ti 2look proizvodi
i to dva put su me išaltali, hajde kontam prvi put kupio tablet pa me peh neki potrefio, crko nakon par dana samo se ugasio, poslao na reklamaciju, oni govore mehaničko oštećenje displeja, ne spada pod garanciju, tablet nov nigdje veze al ajde.
nakon par mjeseci kupim neki telefon na poklon nekome, obruka se ko nikad, telefon radio 2 dana crkne baterija, ajde pošalju oni drugu bateriju, isto nije radila 7 dana opet stane, kazu ne valja ti punjac , posalju ponovo punjac i bateriju , ovaj treci put je poslao polovnu bateriju, telefon se nenormalno grijao, radio i on nekih desetak dana i crkne ja ga pravo u kantu za smece bacim onako komplet sa kutijom i punjacima i svime

ja imam jako lose iskustvo sa promediom Sarajevo, bas ti 2look proizvodi
i to dva put su me išaltali, hajde kontam prvi put kupio tablet pa me peh neki potrefio, crko nakon par dana samo se ugasio, poslao na reklamaciju, oni govore mehaničko oštećenje displeja, ne spada pod garanciju, tablet nov nigdje veze al ajde.
nakon par mjeseci kupim neki telefon na poklon nekome, obruka se ko nikad, telefon radio 2 dana crkne baterija, ajde pošalju oni drugu bateriju, isto nije radila 7 dana opet stane, kazu ne valja ti punjac , posalju ponovo punjac i bateriju , ovaj treci put je poslao polovnu bateriju, telefon se nenormalno grijao, radio i on nekih desetak dana i crkne ja ga pravo u kantu za smece bacim onako komplet sa kutijom i punjacima i svime
ja kupio nadzor, i stvarno imam riječi hvale, zavisi kako koga potrefi, jebi ga :D

Član
takodje kupio u promedi-i 2look ledio onaj telefon prvi je radio svega 5 dana pa se posle nije mogo upaliti,daju mi drugi zezo stalno wifi baterija trajala 2h max al hajd radio je nekih mjesec i po i razbijem ga, sto se tice njihovih proizvoda nebi ih vise ni djaba uzeo

Kupio u promedi-i 2look ledio E, telefonu je kamera ko ku..c, e sad ne znam da li su popravili kvalitetu slike.
Ne preporucujem Promediu, kao sto je kolega Phantom rekao IP kamere su zakon.

Poslednja izmena:
Član
Ako ces iskreno ja imam najbolje iskustvo sa securitas agencijom
Namijenjao se opreme, senzora pokreta i gluposti, na kraju za duplo manje para uzeo preko securitasa. 100ak km mjesecno je i ugovor o obezbjedjenju i nadzoru s njima. A samim tim i odrzavanje opreme