Video: Kanadski policajci mlate studenta iz Bosne

Video: Kanadski policajci mlate studenta iz Bosne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video: Kanadski policajci mlate studenta iz Bosne

Video brutalnog premlaćivanja Irnesa Zeljkovića na sveučilištu Zapadni Ontario šokirao je kanadsku javnost, kojoj je teško shvatiti da ga policajac morao udariti najmanje 27 puta.

http://www.youtube.com/watch?v=zQnU6-YXsSo&feature=player_embedded

Irnesa Zeljkovića, 22-godišnjeg studenta iz Glamoča, policajci su brutalno premlatili jer im se činio sumnjiv. Irnesa je jedan od studenata prijavio zbog toga što mu se činilo da ga prati i dezorijentirano luta po hodnicima.

Fakultetsko osiguranje dobilo je poziv da netko pokušava ući u fakultetske urede. Stigla je državna policija, a prema službenom izvještaju, Irnes je tada navodno nasrnuo na njih.

Nesretni student je, po izjavama svjedoka, samo digao ruku kako bi zaštito glavu od policijskog pendračenja, na što mu je jedan policajac odbrusio: "Prestani se opirati, dovraga!".

Snimka njegovog privođenja obišla je svijet. Policajci i nekoliko pripadnika osiguranja ga drže na podu. Jedan od njih ga koljenom udara u prsa i pendrekom po rukama i nogama čak 27 puta.

Zeljković je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu, a terete ga za napad na policajce i dobit će 5000 dolara kazne. Njegov otac rekao da je da se Irnes ničega ne sjeća, pišu 24 sata.

Jedan od očevidac, koji je također postavio svoju snimku na YouTube, tvrdi da je Zeljković zgrabio policajca, nakon što se bezuspješno pokušao probiti pored njih.

Osiguranje kampusa je objavilo da je 22-godišnji Irnes "stvorio sigurnosnu zabrinutost" jer ze zabarikadirao u jednu učionicu.

Uprava Sveučilišta pak moli da se šokantna snimka "stavi u kontekst".

uopce se necudin sta samo ulete u skolu sa mitraljezima i poubijaju sve!:icon_rolleyes:
____________________________________________________________________________________________
izvor net.hr
http://www.net.hr/vijesti/svijet/page/2009/10/17/0145006.html
 
Član
j*o ih otac njihov...neka mlate nekog iz kanade...neg nasli jadnog bosanca....joj da je to safatati i istuci...dabogda im dijeci apoteka meza bila...
 
vidija sam i tuca bezrazloznih, takvi su ovi ameri, ka sigurnost ovo ono, nabijen ih!

http://www.youtube.com/watch?v=bXF14_0I-Uk

ovo je jos blago kakvih sam se snimaka nagleda, da vidis kako covika na ulici bez problema s autom udre ako misli da je kriv, znaci nemora biti nego misli!
 
Član
mateo.split je napisao(la):
vidija sam i tuca bezrazloznih, takvi su ovi ameri, ka sigurnost ovo ono, nabijen ih!

potpis...oni ce crnca prebiti djaba...vide crnju u dobrom autu i odma misle da ga je ukro ja i ovi kanadjani...boze sacuvaj...hajde sto su ga safatali al jeli bio razlog da ga onako prebiju...:icon_mad::icon_mad:
 
Početnik
ja bi ih pobio ..sazno im imena polako i fino jednu noc sviju potamanio ..pa j*o im bogo mamu misle ako imaju znacku da mogu sve ..mogu mi se kurca napusit .. // nekazem ima i dobri murijaka ..razumni .. a ima i stoke ..al samo je 1 % razumni a ove stoke ima kolko hoces ..:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
 
Član
Tukli su ga bez razloga;), al' nemogu sad u detalje... dug aje prica.
Josh mu Irnes govori pa sto me udarate ne opirem se, a ACAB.i konstantno ponavljaju ne opiri se. Ma lud narod totalno.
 
Član
Svi su kreteni, debili, idioti itd... Samo smo mi fini, mirni, posteni narod :icon_question:
 
Član
Dino je napisao(la):
Svi su kreteni, debili, idioti itd... Samo smo mi fini, mirni, posteni narod :icon_question:

hahahah tako haman ispadne...

nisu ga dzaba opajdarili...sigurno je bosnjo nevin jadnik u ovom svemu...bash mi ga je zao, kako to da jadnog bosnju uvijek dzaba izdegeneche...e jesmo mi baksuz narod:lol:
 
Član
ja kretenluka teskog :icon_mad:
stvarno nema potrebe za ovolikim nasiljem pa da je uradio nez sta
savladali su ga i to je to vodi u stanicu a ne ovi idioti ga ubise sakama nogama koljenima c,c,c
 
Član
Vjerovatno ce za koji dan izaci na vidjelo pravi razlog zasto su ga ovako tukli....ne vjerujem da je samo onako...a da se razumijemo svugdje murija ovako udara, samo sto ljudi odvedu pa kicmu slome a ne ovako u po skole!!!
 
Član
jadni su oni kad se njih moraju sestorica skupiti da njega uhapse hehehe fol oni spremni zao mi je decka stvarno ali je bog ne mogu mu nista
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top