tibor987 Član 18.05.2009 #16 RCat je napisao(la): pa vi bi kemijali i na autu od 1000 ks :lol: ko sto mene pitase, hocul' chipovat' :icon_confused: Kliknite za proširenje... Pa zar neces ? :icon_eek: Ako nisi chipala, nisi nista uradila :icon_eek::lol:
RCat je napisao(la): pa vi bi kemijali i na autu od 1000 ks :lol: ko sto mene pitase, hocul' chipovat' :icon_confused: Kliknite za proširenje... Pa zar neces ? :icon_eek: Ako nisi chipala, nisi nista uradila :icon_eek::lol:
E edoze Član 19.05.2009 #19 RCat je napisao(la): pa vi bi kemijali i na autu od 1000 ks :lol: ko sto mene pitase, hocul' chipovat' :icon_confused: Kliknite za proširenje... ma odmah ga rascipuj:lol: sto se tice auta,nisam vidio nijednu preradu da mi se nije svidjela,kad sam zaljubljen u ovo auto
RCat je napisao(la): pa vi bi kemijali i na autu od 1000 ks :lol: ko sto mene pitase, hocul' chipovat' :icon_confused: Kliknite za proširenje... ma odmah ga rascipuj:lol: sto se tice auta,nisam vidio nijednu preradu da mi se nije svidjela,kad sam zaljubljen u ovo auto