Ventilator sporije okrece ?

Ventilator sporije okrece ?

Član
Primjetio sam da ventilator sporije okrece nego kod drugih golf 2..a posto ima prekidac za direktno ukljucivanje ventilatora kad ukljucim direktno preko prekidaca brze se okrece i bolje hladi..zna li neko zbog cega je to zasto se ne okrece punom brzinom kad se sam upali?? golf 2 1.6 dizel obicni

Član
Ako je dizelov davač ili ti ga geber on ima samo jednu brzinu i dva izlaza, tj na kojoj temp piše on upali jednu brzu pravi o ohladi ga dobro ako je sve org od 1,6 imao sma ga, ako je od td motor sa dvije brzine i geber sa dvije brzine tri izlaza situacija je drugačije...pozzz:cool:

Član
bad_look je napisao(la):
Ako je dizelov davač ili ti ga geber on ima samo jednu brzinu i dva izlaza, tj na kojoj temp piše on upali jednu brzu pravi o ohladi ga dobro ako je sve org od 1,6 imao sma ga, ako je od td motor sa dvije brzine i geber sa dvije brzine tri izlaza situacija je drugačije...pozzz:cool:

kod mene je obicni dizelov motor a taj sad hladnjak na njemu ima na onom motoru od ventilatora 3 izlaza one 3 zice sto se utaknu u motor,,

Član
E pa ako imaju tri izlaza tj da ti je termo prekidač sa tri žice to ti je od td termo prekidač koji ima dvije brzine prvu sporiju koju pali kad zatreba uglavnom ljeti dok tu drugu u slučaju da prva ne ohladi pali drugu sasvim rijetko jer ako radi prva nema potreba za drugom jer ga ona ohladi...bar je tako kod mene bilo...pozzz:cool:

Član
bad_look je napisao(la):
E pa ako imaju tri izlaza tj da ti je termo prekidač sa tri žice to ti je od td termo prekidač koji ima dvije brzine prvu sporiju koju pali kad zatreba uglavnom ljeti dok tu drugu u slučaju da prva ne ohladi pali drugu sasvim rijetko jer ako radi prva nema potreba za drugom jer ga ona ohladi...bar je tako kod mene bilo...pozzz:cool:

znaci nije nikakav problem :D al dobro je sto ima ovaj prekidac pa ja ono kad idem ljeti upalim direktno kad vidim da ide temp preko pola..hvala i pozz..da ne znas prodaje li neko steke za golf 2 :D