VAZNO- polo g40

VAZNO- polo g40

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
trebam pomoc i savjet oko kupnje pola, auto je u dobrom stanju, reg do 11/09, ima 260000 tkm, nikad lupan, 2000eura, fora je u tom sto sam reko decku da ga spusti za 300-400 eura zbog toga sto ima kvar na kompresoru. drugi kompresor mogu nabavit za max. 500 eura.
taj decko je drugi vlasnik, tj. auto je kupio i prodo svom starom. a prvi vlasnik ga je kupio tek kad je izaso i ima servisnu knjiz. itd..
e pa ekipa sta mislite, dal se isplati uzet i ako ne spusti cijenu, jer ja mislim dignit kredit 3000 eura pa mi nije bas za zaje...ciju.
hvala unaprijed
pozz

i po meni ima malo previse kilometara na zalost,ipak je to sportski auto i vozi se dosta visoko turazno,pa ne znam sta bi ti reko :icon_confused:

Član
nemam sliku, i mene malo brine, al bolje da pise toliko nego da pise 10000 tkm a ono triput toliko ima. to je auto skoro pa punoljetan,treba dobro razmislit. ja mogu njega probat vozit al nije to to kad mu ne radi kompresor. strah me samo da ne trosi puno ulja jer ne znam koliko bi doso popravak. trul nije nigdje

mislio sam na sto tis. nena deset. sorry

Super Moderator
ne znam ja ne bi nikad kupio to auto... jer ipak navijena je masina a ima puno kilometara...

Član
mene vise brine to sto je sad taj auto u voznom stanju,covjek ga vozi.kompresor je vani i vjerovatno komp restartan da bi radio kao obicni 1.3 polo
zanima me dal ce auto radit dobro kad se ponovo stavi kompresor i dal ce sve dobro funkcionirat.

Super Moderator
ma vjerovatno ce drug sve funkcionirat kao prije samo staro je to auto i jos plus 260 000 za tako malu i navijenu masinu... i pitanje je koliko ce jos izdrzat ta masina jer je izvuceno puno iz nje a malog je kapaciteta.. ipak nije to sestak da moze puno izdurat :D

moje misljenje :D

Član
pa koji mk2 GTI ima da nije presao preko 250.000:icon_rolleyes:
pa opet idu ko poplave i sve ok
ak ce sve bit ok kad mu vratis taj kompresor,ja bi uzeo,spusti cijenu maximalno...a kad ga provozas vidjeces kako se ponasa,jel rasklapan,kako motor vuce(to sto je ostalo od njega)...prvo se dobro raspitaj moze li se popravit
to je ovaj polo?
G40_3Large.jpg

Super Moderator
pa upravu si edoze jesu oni svi presli puno kilometara al sad ovih GTI 16v najmanje ima hanam svi pocrkali :D

Član
jest,al su oni skoro 25 godina stari,ti sto crkaju:icon_smile:
ovom nije ni 18:icon_smile:
a crkavanje je najcesce prouzrokovano neodrzavanjem,sipanjem svakavog ulja i slicno...pitaj ove s gti-jevima,eku,dottore-a kako slusaju njihovi bibiji,koji su,cini mi se,novija tipa,godista kao ovaj polo...stvar odrzavanja...eto tvoji rade s autima,cesto kupuju,preprodaju,i sigurno su se,i pored toga sto je auto relativno novo,par godina staro,susretali s autima koja dime,slabo vuku i slicno...zato sto je neko mijenjao ulje kad se sjeti a ne kad treba,zato sto je u njega stavljano svasta i slicno

Član
Ta kilometraza i nije tako strasna moj GTI je presao 160.000, mislim dosta manje nego 260.000, ali motor je bomabona, pa to je vw pus benzin , smo sto bih ja za 3000 eura uvijek kupio golfa mk2 i to ti moze biti dovoljno da ga i servisiras, odluka je tvoja.
SRETNO!!!

Član
hvala na savjjetima,jos neko vrijeme cu se strpit,prico sam sa likom i dat ce ga 1700. auto sam vidio i u dobrom je stanju. treba ce malo krov polakirat ,al mislim da ce i cijeli ic nanovo. to cu jos vidit. ako ga uzmem stavit cu slike pa cemo vidjet.
hvala,pozdrav.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.