Član
Sto @Little Dragon rece bi i ja radio jer GTI 5 je neuporedljivo bolji od 4 (sto sam siguran da i sam znas) ali opet kod ovakve kupovine ne kupuje mozak vec srce!
Da al ruzna ko I svaka 5Jes ti vidio peticu koju sam ja postavio
Cuj nije nista wow za mene je wow zato sto je presao 120k zato sto je jubi zato sto je u extra stanju i plus ima fine dorade koje fino kostaju. Za ove pare ne mozes naci peticu koja je i priblizno presla ni u pribliznom stanju.....5tica samo. na toj 4 nist mi nije wow
Moj coek potpisujem sve. Ima jos dorada samo nisam se svega sjetio al evo npr. nov maf senzor nove bobine nova pumpa od goriva od 5 gtia i ako nisam spomenuo do sada ima zeder i alarm ugraden naknadnoCuj nije nista wow za mene je wow zato sto je presao 120k zato sto je jubi zato sto je u extra stanju i plus ima fine dorade koje fino kostaju. Za ove pare ne mozes naci peticu koja je i priblizno presla ni u pribliznom stanju.....
Ivane tebi sretno vec se na prvom postu dalo zakljuciti da se tebi auto svidilo a ovi sto im se svidja vise petica nek kupe sebi peticu.
Moj coek potpisujem sve. Ima jos dorada samo nisam se svega sjetio al evo npr. nov maf senzor nove bobine nova pumpa od goriva od 5 gtia i ako nisam spomenuo do sada ima zeder i alarm ugraden naknadno
Hehe puklo me od uzbudenjaSpomeno si vjeruj mi