Član
Pozdrav svima imam priliku uzeti Golfa 4 GTI-a 25 Jahre edition. Auto je radeno za Kanadsko trziste u samo 250 primjeraka i ovo je jedan od tih. Auto je dovezen auto u nas sa prijedenih 50 ak tisuca km i uzima ga jedan lik u kojega se nalazi 6 god i sada na satu ima oko 120 000 km. Auto ima siber crno nebo alu unutrasnjost one plastike, trokraki volan pokazivac pritiska turba original pojacalo sa usb i mem karticama, MFD navigacija Recaro sjedista. Auto je doradivan OCT chip tuning Njemacka usis kao u R32 Kn filter zraka i Miltek srednji i zadnji lonac ima oko 220 ks tako kaze al nije mjereno na valjcima. Auto posjeduje zeder i alarm Kw gewinde orig 18 od R32 original r32 farovi i daje mi jos uz to 16 zimske felge i gume distancere i poklopac motora neki i jos od Audi rs3 intercooler u vrijednosti od 400 km ako se ne varam. Ja bi njemu dao svoje auto naravno u racun i nadoplate s time da on kaze da ja skinem sebi svoje 17 lepeze i farove sto sam radio i da stavim fabriku 15 i farove obicne. Ja sam gledao auto je cudo ocuvan nema sta garantira covjek. Za auto pita 12 000 km pa sta vi mislite o svemu ovome dali da uzmem i vasa misljenja sto se tice svega ovoga i motora opcenito hvala svima unaprijed.