Vaše mišljenje o ovom laptopu

Vaše mišljenje o ovom laptopu

Član
A ak ti skontas da ti je malo 2 GB RAM-a, a za navedene potrebe i nije osim ako u backgroundu ne radi 30 procesa zahtjevnih ti odes i kupis jos 2 GB DDR3 i isprsis se za jos 22 KM i imas 4 GB (koji se btw nece iskoristiti na 32bit sistemu) i laptop bussines klase ;)

ali posto vidim cemu ce ova tema otici neka ko kupuje procita post pa sam skonta sta mu je najpametnije a od mene by by sa ove teme.
 
Član
Ma bježi bola apdejt, upao sam na ovaj link što si postavio, i nisam izišao puni sat vremena, a što je najgore, pola stručnih izraza ne razumijem :D Hvala svakako, i ako imaš neki konkretan prijedlog, piši slobodno.

-Tip kojeg sam naveo kao prodavatelja cjeni laptop 600Km za keš, a zamjena može, tada predlaže da mu dam 600KM +Nokiu 6303i haahah
 
Član
Nešto dogovaram s ovim likom keš + nešto s mog profila, i imam dilemu između ova dva laptopa:
http://www.pik.ba/artikal/3027398/dell-vostro-1015-15-6-led-core2duo-2-1/

http://www.pik.ba/artikal/3229621/hp-dv9000-cor2duo-2-0-320-hdd-hdm-i-kao-nov/

HP ima prednost zato što ima HDMI, to je da ga mogu spojit s plazmom.

Ajde apdejt i znalci, bacite koji komentar....
 
Član
Od ove serije HP DV9000 bjezi koliko te noge nose, na zalost sto neko rece (ali samo za ovu seriju HP) svakakom drugom je crkla MBO/GPU (sada sam sam sebi kontradiktoran ali jbg. to je istina :) ). Ovo ti je info iz jednog od jacih servisa u BiH.

Ovaj Dell je bas entry level serija, tj. bazni model ali et ne bi trebao biti los. Po meni onaj prvi HP jos uvijek best buy.
 
DV9 i DV6 su najprodavaniji laptopi od strane HP-a sa manom tj nije im rijeseno hladjenje na dobar nacin i nema tog primjerka koji ce se provuci a da GPU ne crkne samo kroz moje ruke oko 50 kom sam ih servisirao,

Vostro je dosta lijep i lagan laptop nebi bjezao od njega kvaliteta izrade je na nivou,( ja gledam sa servisne strane laptope koji me se dojmi prilikom otvaranja lakoce i rijesenosti nekih dijelova )


A Hp za koji si pitao samo korigovati cijenu malo da se spusti i OK izbor ;)
 
Top